f

Monday, November 17, 2008

sawah padi

Arie sabtu yg lepas aku balek kg dgn my makdak NOOR MAWAR DEHANA.bertolak dlm kul 12 sbb pagie tu kiteorg sume pegie sekolah rendah sbb ade hari anugerah cemerlang.sekolah tu skolah rendah aku yg paling besh antara 2 sekolah yg penah aku belajar.SK MERBAU SEMPAK namenye.nmpk cm skolah kampung ceyh sebenarnye mmg skolah kampung pon tp bdk2 die mcm budak2 bandar.sabtu ahad je mesti gie lepak kat THE STORE.shopink complex paling dekat.naseb baek the store 2 x de cinema klau ade sure arie 2 kiteorg pegie tgk movie.tp x lame lagie akn dilahir sebuah shopink complex baru dekat dgn the store tp lagie gempak la shopink complex 2 sbb dengar org ckap die nak bukak panggung wayang.wahhh!! sonok nye.bleh pegie sane arie tp kene tunggu bajet msk la kan.
mcm nie rupenye the store tp the store kat snie bertingkat,
gamba nie cume cilok kat web site je


aku kat kg aku selame 3 aie 2 malam.name akg aku SEKINCHAN.klau x tau sekinchan kat mane sila rujuk di peta okeyh.kar kg kg ramai og cine biase la duduk kat taman perumahan so ramai la org cina.jiran sebelah rumah atok aku india tau.mlm je mesti dgr bunyi anjeng di menyalak.korang tau memekak je.nak je aku balek tukul besi kat anjeng 2.tp naseb baek la aku nie penyabar org(ceyh penyabar la sgt.perasan la plk.he he he).eskkan aie sabtu mak cik aku ajak gie mancing kat sawah padi ngn tok sedare aku.aku mls nk pegie tp aku pegie jgk.lps tunggu punye lame cume adek aku je dpt ikan tp kecik je la.aku x mancing tp merayau gie tangkap gamba yg x berape cantek.tp maseh boleh di tgk.



so nie aje la gamba yg dpt ditangkap.so enjoy watching this picture.ha ha ha ;DD

3 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

selamat datang ahli lanun

isha said... BALAS

thank u ;DD

sindaDila said... BALAS

dila mmg tetarek bab2 padi neyh . suka nengok ! :D

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D