f

Sunday, November 14, 2010

kids & baby photo contest

11 kate-kate kepoh
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1.anda mesti wajib menjadi follower KAKAK SAFFIYAH OSMAN ni.uhh nama cantik macam orangnye*ayat bodek...Selepas ini pemenang akan diumumkan di blog baru. so berhati-hati di jalan raya... 2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:) 3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.untuk keterangan lanjut boleh tekan SINI

jadi aku nak letak gambar sepupu aku yang paling paling cute la rase.nak letak gamabr aku malu la tak comel langsung...ok ini namanye ABU NAJAD BIN MOHD FAIRUZ...nama dia i like..classic seyh...ahakss senyumannye buat aku tergoda..tapi tangisannye buat aku********.


nak tag:

elyana yazmin
liyana lunia
mia
shara bunga
diyanah rodzi
cik helena
siti
hana


p/s: mood rajen nak masuk contest.