f

Wednesday, December 1, 2010

Kasi Tinggal Kesan Tapak Kaki Anda Di Blog Saya

Tujuan aku suruh korang tinggalkan kesan korang adalah kerana sesetengah blogger suruh aku follow balik bile diaorang follow tapi aku jenis malas nak follow orang..tapi aku tetap skodeng blog korang walaupun aku tak follow..ada faham..

so untuk menyenang semua pihak dan pihak aku sendiri aku buat entry yang nak suruh korang


tag2






korang tinggalkan link korang kat sini.al maklumla bukan semua aku boleh add.ada kuota maksimum ye.so penyelesaian ye.tabur la link korang kat sini. macam site untuk aku nak skodeng korang la nanti.kalau aku rajin,pastu rasa macam takde keje atau idea, mungkin atau mungkin difikir-fikirkan aku akan buat entry untuk korang.mane la tau kan.

SEKIAN TERIMA KASIH



p/s:aku mintak maaf kalau aku tak follow korang balik..
tapi kalau korang comment setiap entry aku ,aku
akan skodeng korang la.



60 kate-kate kepoh:

cik ciput said... BALAS

waaa, nak join2!hehe..selamat berkenalan ye cik gallus2.. =)

Jey Yusuff said... BALAS

jap saya menapak kat sini jap

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@cik ciput

selamat berkenalan jugak ;D
JOIN AJE

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Jey Yusuff

ok..saya tunggu

THE LEKAT LEKIT STORY said... BALAS

akak dah cop tapak kaki kat skrin lcd akak ni dik.. apsal ko srh tggalkan kesantapak kaki. akak taip guna jari dik kekekeke

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@THE LEKAT LEKIT STORY

akak ni loyang buruk pulak..nasib baik cantik..

ejulz said... BALAS

camne nak tinggal tapak kaki ni?? kasut pun blm bukak.. haHa

miss jue said... BALAS

tok, tok, tokkkk...

tuan rumah ada tak? nak singgah jap.

asfira aminuddin said... BALAS

haha. camtu pun bole ehhh babe? dah, aku tinggal jejak dah =)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@ejulz

tak pe dgn kasut kasut sekali masuk

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@miss jue

singgah je la..buat mcm rumah sendiri ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@asfira aminuddin

ok ok ;D

Heidi Shafiq said... BALAS

cmner nk letak tapat kaki kat komen ni? ish.. aku x fhm la.. kaki aku besar..


:P


http://heidishafiq.blogspot.com/

Cahaya Kehidupan said... BALAS

hai cik galus,datang membalas komen..hehe

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Heidi Shafiq

ni kire tapak kau la..

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Cahaya Kehidupan

terima kasih ;D

mia said... BALAS

ehem..cik gallus..mia singgah sini..

selamat berkenalan..akehkehek

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@mia

ye jemput..jemput ;D

afiqah said... BALAS

hey cik isha :) hehehe.
ini url saya ; http://budaknakalsahaja.blogspot.com/
Blog musang hijau. feewitt.

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@afiqah

ok ok ;D

faraheartbeat said... BALAS

da bwat entry ;))

http://faraheartbeat.blogspot.com/2010/12/tinggal-kesan-tapak-kaki-anda-di-gallus.html

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... BALAS

ape yg aku bace nie..
susah nye nak faham ! !
bodo nye aku !

http://nurhafizahzaba63.blogspot.com/

cik ciput said... BALAS

dah join, ini linknya ye. Hehe

http://ceriteracikciput.blogspot.com/2010/12/ini-untuk-memenuhi-syarat-tau-alamak.html

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@faraheartbeat

thank u dear ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

susah sgt erk nak bace..
sorry le..tulis lintang pukang

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@cik ciput

ok ok..thanks ;D

Khumaera Ismail said... BALAS

nice entry =)

http://mid-sayang.blogspot.com/2010/12/blog-yang-bagaimana-anda-minat.html

wlpn ta de entry baru..na promote gak..lalalalala~ =)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Khumaera Ismail

tak kesah ;D

wafa zaini said... BALAS

hai cik isha ,
ini url blog saya ,
sayangsimanusia.blogspot.com (:
terima kasihh !

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@wafa zaini

sama-sama ;D

Nieza Micha said... BALAS

nice entry... n nice to meet u... hehe!~

http://niezamicha.blogspot.com/

didi notti said... BALAS

hai,,,

ni url sy..
http://didinotti.blogspot.com

thnks... :))

m!da BucHuxX said... BALAS

waa. .mida da tgok da yg ep 2 . .chantekk la semua blog. .:)) tengss tinggal komen at blog mida.:)
nak2 jugak. .

http://xkenalmakexchenta.blogspot.com/

iqbalhakimi said... BALAS

saya budak hensem tengah komen untuk cik gallus gallus ..hehe


nak tinggalkan jejak..wee

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/12/blogwalking-bukan-sekadar-bw.html

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Nieza Micha

akan ku singgah ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@didi notti

akan saya skodeng nanti.tq ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@m!da BucHuxX

sama-sama.nnt saya pergi tgk k

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@iqbalhakimi

baik la "budak handsome".hehehe

deqdeq said... BALAS

DeQdEq nak tinggal tapak kaki juga...heheheh..nah, amik yer cik gallas gallus
http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

Miza Yusof said... BALAS

cik gallus miza datang ni :)

http://www.mizayusof.com/

fitrah said... BALAS

hye..nak join gak...hehehe
http://fiyaaa.blogspot.com/2010/12/hari-barubulan-baru-semua-pun-baru-la.html

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@deqdeq

tenkiue..nanti den pamerkan.. ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Miza Yusof

yep..miza..saya skodeng nnt ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@fitrah

ok..thank dear ;D

deqdeq said... BALAS

tima kasih...heheheh

gaung said... BALAS

baru tertengok ruangan ini,,saya da join

http://no92a.blogspot.com/

♥SARAejam♥ said... BALAS

Nak jugak . Hehee :D

http://sarasibudakhebad.blogspot.com/

Anonymous said... BALAS

Artikel ini sangat menarik, terutama karena saya sedang mencari pemikiran tentang hal ini Kamis lalu subjek.

emiko sachiko said... BALAS

caye budak baru =)

http://kisah-budak.blogspot.com/2010/12/i-found-sumthin.html

fyqa suhaili said... BALAS

hye cik gallus-gallus. cute nickname tue.. =)
nice blog. sy da join. hihi~


http://cikfyqa.blogspot.com/

Cik Sara said... BALAS

cik isha, tak berapa nak faham..
hehehe..
tapi saya tinggalkan je lah jejak kaki tangan kat sini kot-kot rajin nak mai skodeng..

http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/
Ceritera Sara..ceritera saya..(-o,^)*

sychentakamOo said... BALAS

hallu miss gallus-gallus..
nk jOin....=)

http://sychentakamoo.blogspot.com/

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said... BALAS

terpanggil untuk bertanyakan sesuatu....kenapa gallus-gallus? ;-P

wanita islam said... BALAS

ini tapak gajah saya !! hahaha blog awk cantik ! come and visit my blog byk ilmu na kongsi :)
http://nurkasihillahi.blogspot.com

sofea said... BALAS

salam,
aunty ni singgah...nak tinggalkan tapak kaki yg comel ini...

sepatutnya blog sy di singgahi kerana...itu alkisah diriku & kenangan ku bersama anak2...:)
Blog ini serba kekurangan tp nak tinggalkan kenangan utk anak2 yg kian membesar...

sila2 le dtg....pintu x dkunci..

http://yenyenstory.blogspot.com

ascha zakaria said... BALAS

http://schaoonnta.blogspot.com/
follow larr blog kite oke .
i'm new =)

MAMA MIRZA said... BALAS

huhu.. saya di sini..

owL_aRtOwL said... BALAS

comel nye entry ni...
tuan pnye blog pn comel juga...
huhu...
follow sini ya...

~ayusleeping~ said... BALAS

ayu singgah sini yer...

Miss Liani said... BALAS

kalau comey, meh follow akak yang comey ni.. hehe http://missliani.blogspot.com/

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D