f

Sunday, November 14, 2010

kids & baby photo contest

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1.anda mesti wajib menjadi follower KAKAK SAFFIYAH OSMAN ni.uhh nama cantik macam orangnye*ayat bodek...Selepas ini pemenang akan diumumkan di blog baru. so berhati-hati di jalan raya... 2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:) 3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.



untuk keterangan lanjut boleh tekan SINI

jadi aku nak letak gambar sepupu aku yang paling paling cute la rase.nak letak gamabr aku malu la tak comel langsung...ok ini namanye ABU NAJAD BIN MOHD FAIRUZ...nama dia i like..classic seyh...ahakss senyumannye buat aku tergoda..tapi tangisannye buat aku********.


nak tag:

elyana yazmin
liyana lunia
mia
shara bunga
diyanah rodzi
cik helena
siti
hana


p/s: mood rajen nak masuk contest.


11 kate-kate kepoh:

safiyyah osman said... BALAS

comey..senyuman bleh buat org cair tue...

Cik Gallus Gallus said... BALAS

safiyyah osman:uhhuh..agak ade chance menang x

mia said... BALAS

hehehe..thanks dear...

nur said... BALAS

good luck.. menjengah dari blogben.. folloe u sama
ALL IN ONE
ALL IN CONTEST

Cik Gallus Gallus said... BALAS

mia: ur welcum ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

nur: thank u..

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

alolololo s0mel =)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

miss lolly:tengok la sepupu dia yang ni.cute jugak gak

cik helena said... BALAS

omg!~ade nama saya disitu!

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said... BALAS

ololoo .. gg bru nk tumbuhh
gud luck yaa ^^

join gak GA sy dr sabah ^^

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠

tenkiu dear ;D

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D