f

Tuesday, January 27, 2009

mat saleh pelat


dah lame jgk kan aku x update blog.terase mls sgt nak update blog.jari-jemari aku yg lemah-lembik nie mls dh dah menari-nari kat atas keyboard nie.padahal byk citer yg aku nak tulis.nie satu citer yg paling best jgk dlm tempoh aku x tulis blog.


hari sabtu lepas aku dgn budk2 tennis yg laen pegi lwn friendly kat kajang.name tempat 2 Country Height Resort.sampai je kat simpang 2 sume batak tgk rumah2 mcm istana.besar-besar seyh rumah kat sane.dah la dlm nak msk tmpt court 2.smpi je kat court aku rase mcm cuak seyh tgk mat saleh.biase ye klau aku pegi tournament mne2 mat saleh je kaut sume.tp kat kajang nie laen skit.mat saleh kat sane x reti sgt maen tennis.aku tgk dieorg training mcm ape je.dlm atie aku nie aku mesti blasah je dieorg 2.

lwn aku yg pertame 2 org mat saleh lelaki.kiteorg maen double.aku ngn adek aku lelaki yg bdn mcm badak tp teror maen.ape lagi kiteorg belasah la dieorg 4-2.kiteorg menang seyh.bangge gue.yg lwk nye dieorg x dpt pukul serve aku yg lembik 2.aku sebenarnye nak gelak tp kene la cover kan.aku lwn 4 kali.3 kali double 1 single.single aku kalah lwn ngn mat saleh name die brendan.2 pon die naseb baek je die mng sbb aku dh penat gile mse 2.x larat dah.dh abis aku lwn budak2 aku yg laen blom abis.aku jd la penonton.aku tgk budak aku fuad aka mamak black and adek aku arfah lwn mat saleh yg name dieorg nick and brendan.lwn seyh tgk dieorg maen.pastu lwn asyik tergelak2 je.
tp mmg best dpt lwn dgn mat saleh kat sini.sbb kat sini dieorg friendly.die lyn kiteorg.tp klau mat saleh kat kelana jaya sombong seyh.menyampah aku tgk.aku arap ade lagi friendly lagi kat sane.bleh mkn percume.ha ha ahah..
sebelom dieog lwn si mamak black nie ckp ape ntah kat nick 2 dlm bi pasar die.dh ckp yg bukan2.pastu si nick panggil brendan."brendan he teach me malay words'.pastu brendan ckp'u say"saya tutttttttttttttttttttt".perkataan lucah seyh die ckp.bangang punye mat saleh.dh la pelat ade hati nak ckp melayu.
p/s:wahai mat saleh aku syorkan kaw pegi msk kelas tuisyen bm dlu

5 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

cakap kotor senang jer diorang belajar ek

isha said... BALAS

to kapten:btol btol

sweethOneY said... BALAS

pandai men tenis :D
akak x reti ) :

isha said... BALAS

to sweethoney: nak mantain bdn kene la exercise

nabila said... BALAS

hahha,
how come "mat salleh"
kurang pandai maen tennis?

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D