f

Friday, February 13, 2009

menderita tahap kritikal

manusia-manusia kat luar sane tolong aku weyh.aku tgh dlm keadaan kritikal nie.hua hua hua...
antara sebab-sebab aku menderite tahap kritikal:-
-choral speaking
-tarian
-paper cutting
yang paling kritikal aku part choral nie.menyeksekan aku,menderitekan aku.bukan aku je budak-budak laen kelas 3b1.pe garang gile leader kiteorg.nak tau sape nie budak nie.name die hanan.seksaan yg die telah buat kat kiteorg adalah kene balik pukul 5.30.pehh bapak lame.kiteorg abeh kelas smpi pukul 3.30.pastu kene choral smpi pkl 5.30.betapa menderitenye aku mase 2.dh la tiap-tiap arie.disebabkan aku nie budak baek dan menurut kate org jd aku tiap2 ari la kene choral and merelakan diri ponteng koko.bdk laen ade ade yg selambe rock je balik.aku peduli ape dgn dieorg kan.ade satu arie yg paling aku x tahan betul.ade ke patut die srh kiteorg berdiri dari pkl 3.30 tu sampai pkl 5.30 selagi x betol.pastu rehat 5 minit je sekali je 2.pastu mase nak balik jalan 2 senget sane senget sini.budak laen pon mcm 2.dh mcm kaki cacat dh.tp ape nak buat redha je.btolkan hanan???
klau kau bace ampun kan aku tau...x baek marah2 nak ade tumbuh kedut kang
ha nie lagi satu pasal tarian.membuatkan aku bertambah penderitaan yg dialami nie.tarian nie belum start lagi.tp akn start bile choral abeh.tp nie nasib baek aku x baek cuma aku bahagian setting je.awal2 lagi aku dh ckp aku x nak msk walaupun aku ade pengalaman.aku cume ambik bahagian dptkan lagu.fuhh lege aku.2 mmg keje aku selame nie.klau bab gune com. je aku.balik balik aku.
paper cutting jgk +++++penyakit pening aku.aku dpt berite nie dari hanna.die ckp ade pertandingan paper cutting antare class.cari artical sebyk 1 artical 15 word.kene cari smpi 100/200 words.disebabkan kiteorg nak kekalkan tradisi 3B1 iaitu bolot sume hadiah kiteorg kene cari sampai 300/400 words.naek pening aku dibuatnye.aku ingat kene cari dlm bi-bm.rupe kene cari dlm bi-bi.mne aku x sakit hati.aku dah siap cari dlm bi-bm aleh-aleh kene cari dlm bi-bi.aku kene la mengadap kamus 2.dh byk kene cari.ya allah tlg la aku.ade sape2 yg boleh tlg aku..nanti dpt pahale..heheheh

5 kate-kate kepoh:

a n a b e l l a said... BALAS

wah.
mmg kesian giler.
tape la.
bgus ape bwat kje2 camtuh.
nnt ble da abis skola.
teringat blk, rase besh jer taw.

tp mmg seksa.
tak dpt den nk nolong...

Dhada said... BALAS

Kalau tolong, dpt apa ? (nmpk sgt ta ikhlas) HAHA joke

Monkey D Luffy said... BALAS

Hanan... hmmm... gila bapak serius... boleh jadik cikgu besar! muahaha

isha said... BALAS

kak anabella:arap2 sume dugaan nie cepat abeh

dhada:dpt Terime Kaseh

kapten:btol btol!!

sweethOneY said... BALAS

wahh.. busy gile ek budak skola ni :D

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D