f

Thursday, August 20, 2009

bebas dari dijajah hanya sementara

wahh sejarah gitu..ni aku bukan nak cakap pasal sejarah sejarah..buat aku sakit hati je.paper sejarah ku..oh nooo..so bad..B.sadis gile bile dapat tau markah.tu belum check ramai-ramai.member ramai kate banyak soalan yang salah jawapan..lantak la aku malas nak fikir.just waste my time.

hari khamis kire dah merdeka kirenye.trial untuk paper penting dah abis.jumaat tinggal paper pj,sivik and seni.nak kate tak payah bace nanti tak tau pape lak.tapi kenyataannye memang aku tak bace pon.hanya pegang buku bagi ilmu ilmu tu serap.sawan ape nak ilmu serap dalam kepale otak.kalau la boleh buat macam tu sekarang jugak aku kumpul buku buku pastu pegang je..genius idea..

u know what bulan puasa ni ade practise choral speaking and mase cuti sekolah ni ade practise kat sekolah khamis ni pukul 8.30 a.m..gila betol..teacher nak full swing kiteorg abis abisan.abis la.teacher siap ugut lagi sape tak datang tanpa reason markah bi kene potong.kejamnye teacher.memang patut teacher ugut.budak ada tak nak practisekeras kepala malas nak cakap dah.doakan aku tak haus and tak lapar mase choral.

sebelum trial start kan aku ada cakap pasal bengkel arab.ha ni yang nak cite ni.bengkel lepas rehat motivasi first dulu.macam biasa la motivasi bagi motivasi la.cehh..ala citer pasal keyakinan diri,kebolehan diri macam macam lagi.tapi of course la ade babak babak touching touching.tau tau je la die cakap pasal agama agama,ibu bapa.memang mase tu budak budak pompuan dah nangis la.lelaki aku tak tau.tapi terus terang aku tak keluar air mate cume jantung ngan hati aku macam nak melompat keluar.serius aku tak penah rase macam tu.ade satu part die nak sukerela datang depan bace surat yang die tulis kat mak meke meke tu.hanizam dengan azam yang keluar.waktu hanizam cakap sangkt sangkut macam keset sebab die cakap sambil nangis.tapi menyedihkan betol.mase tu la jantung aku macam nak melompat keluar.sedih gile.waktu azam biase la mungkin control kot.tapi time ustaz tu suruh pandang depan mean bukan ngadap kiteorg aku nampak die nangis.mamat ni kalau nak nangis nangis je la.

sekarang kerje aku carik lagu untuk choral dengan reka tee untuk class.choral kene tambah macam macam.kunun nye orang tu nak 1 malaysia punye..pastu biar nampak real kat hutan. nanti kiteorg maybe kene pakai costum.muke abis kene cat.dah la aku jadi harimau.macam mane la muke aku nanti.pastu yang jagi pokok ade bagi cadangan pakai rambut afro warna hijau..pakai seluar coklat..lawak gile

sampai sini je la aku berbising.bubye.

1 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

itu baru teacher ko

kalau aku lg ler aku kejam

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D