f

Monday, December 19, 2011

JODOH PILIHAN KELUARGA *menangis tengok

selak punya selak FB aku yang ditinggal buat satu hari..aku terjumpa satu video ..ya allah tuhan sahaja tahu perasaan aku...sumpah aku tengok video ni aku nangis.mungkin aku terlalu banyak baca novel yang cerita agak sama tapi kisah ni terjadi secara realiti.



kalau ini terjadi pada aku, sumpah aku tolak habis-habisan tapi lepas tengok video betapa besarnya kuasa ALLAH.bagaimana cara ALLAH nak protect hambanya.



video ni mengesahkan seorang sweet sweet sweet girl yang ditentukan jodoh oleh parents menerima jodohnya kerana ALLAH, IBU BAPANYA dan dia sangat yakin dengan keputusan itu walaupun dia tak kenal langsung mamat tu


tengok je la..aku sendiri tak tau nak kate ape








p/s: aku harap jodoh aku jugak jodoh yang barakah dan boleh sampai ke JANNAH ;D
dan aku harap aku dilindungi oleh ALLAH daripada melakukan maksiat

5 kate-kate kepoh:

twinkle twinkle said... BALAS

sweet kan cerita akk ni,,sy pon temenangis tgok :)

anamizu kaito said... BALAS

aku juga mengharapkan JODOH yg barakah :)






luv,
cik ana

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@anamizu kaito

amin.sama-sama kite doa ;P

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@twinkle twinkle

betol..betol..such a lovely story ;D yg boleh buat org nangis

Miss Liani said... BALAS

hehe, bru buat entry baru pasal bdk kecik si dena bahrin ni.. jum follow.. =)

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D