f

Thursday, January 8, 2009

PERSEKOLAHAN BERMULE

books Pictures, Images and Photos
nak hampir 1 week aku bersekolah.x banyak sgt la berubah kat skolah aku.cume yg laen kelas aku je.makin cantek makin ayu makin top.ah ha ha...kan class aku warne purple+pink kire lembut la jgk.nak ikut kan peraturan skolah kiteorg tak boleh cat kelas sbb tahun lepas dah cat.antare sebab munasabah kiteorg cat
1. warne kelas buruk gile.warne hijau cair tapi dah hitam sanesini
2.suke hati kiteorg la nak cat ke xnak.duit kiteorg bukan duit skolah kan
3.nak jdkan class cantek.kang class buruk skolah jgk yg complen
4.sebab nak class kiteorg ade tema warne baru ade power seperti POWER RANGERS
skrg nie la mule nak membebel nie.aku bengkek betul la dgn budak2 baru form3.aku tau la korang x biase skolah sesi pagi tapi x yah tunjuk belang korang mase hari first time skolah.atleast korang beratur la ikut name class.padehal cikgu dah buat name class korang kat lantai lagi.x kan x reti bace kot.dah pukul 7.15 masih lagi berkumpul ramai2 then pe lagi gossip la tu.aku nak marah pon x boleh sebabnye dieorg x biase lagi.tp x kan dieorg x kan x reti pikir skrg dieorg budak pagi bukan petang lagi.dah besar bangke dah mcm nenek tue je.
monday morning pengawas jage perhimpunan la sbb kiteorg x de jadual bertugas.pastu hari pertame skolah jgk la dieorg buat hal.hal nye dieorg dtg lmbt.skit x pe jgk nie mak oi ramai seyh.lebih 50 org jgk la dtg lmbt.Pengetua perli dieorg tp muke dieorg blur je.2 pon naseb baek dieorg lepas sebab hari pertame.klau hari laen korang dah kene denda.tapi denda die x dashyat sgt.ala sekadar kutip sampah,lari padang and ketuk ketampi biase je 2.skolah laen lagi dashyat.
semalam class aku ade pj.pj kiteorg asing-asing.boys laen girls laen.yg girls ade pj and boys x de pj tp dieorg pk kene blaja.ha ha ha kecian korang.dah la cikgu korang bapak aku.ambik kau padan muke.kiteorg gabung dengan class 3B2.budak2 laki class 3B2 msk class kiteorg.bengang je.hati nie dah mendidih je.no no no dah menggelegak dah.yg pompuan pegi padang.kiteorg maen netball.aku x maen.ramai sgt.bagi la chance kat dieorg.tp ape kan daye x de sape blh kalahkan class kiteorg.ha ha ha.berlagak gile aku nie.mase aku form 1 kiteorg lwn netball ngn form2.kiteorg menang seyh.mase mula2 maen kiteorg ingat akan kalah.last2 menang jgk.next week maybe kiteorg akn cabar class 3B2 lwn lagi.ha ha ha.2 la korang x nak bagi moral support kat kwn2 korang.kan dah klah.
time nak msk class tukar baju budak2 laki ade kat class lagi.i hate this.baju aku renyuk seyh.budak pompuan yg laen sume panas je.ape x ye dieorg sandar kat beg kiteorg baju abis renyuk tapi kiteorg sabar je.naseb baek kiteorg class agame klau x dah lame ade cop kat muke korang.ha ha ha mcm berani je..
tapi apekan daye walaupun kiteorg nie anti budak petang kene la redha jela. ha ha ha.nak semimggu nie byk gile homework.mlm td pon aku siap kan bape ha.jap keje math,essay bi,karangan bm,lthn and nota agame.nie baru skit esok luse ade brape lagi entah.k la bye nak siAPkan home yg belambak nie.tata :D

6 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

relax adik pengawas

isha said... BALAS

to kapten: dah x blh relax dh nie.nak meletus dh nie

a n a b e l l a said... BALAS

wohh..
garang giler ar..
tp mmg btowl..
biase nyew camtuh ar..
junior lebeyh2 mengalahkn senior lak..
gedix smcm kn diorang..
lg2 klu dpn senior laki..
yucks..
nymph.....

isha said... BALAS

100% agree
mmg x blh pakai betol

[S]itie [B]Um [B]Um said... BALAS

no 2 tu saya sokong!!

isha said... BALAS

to kak siti: patut sokong sume tau

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D