f

Sunday, May 31, 2009

kemerdekaan dikecapi

tanggal 29.05.2009 bersamaan hari jumaat aku telah merdeka dari exam mid year yg membuatkan aku mcm nak meletup je. tetapi akhirnye merdeka jugak aku nie walaupun hanye untuk sementara. dah lame aku tak menconteng laman blog aku yang tak seberape nie. nie aku buat hanye untuk melepaskan rindu kat para pembace blog aku. aku rindu kat korang la.heheheh..
cuti nie korang buat ape ha???mesti buat sumthing yang best kan.kesian betul kat aku cuti-cuti pon duduk kat umh. homework bertaburan di sepanjang bilik aku.putus fius tol la aku nie bilik aku kecik je. walaupun pon dh abeh exam cekgu nie sengaje nak dende aku dgn keje-keje yang menyakitkan mata aku je. tapi x pe la kawan cuti lame lagikan???relax la dulu. ade la lagi musibah yang menimpe aku.aku kene hafal choral speaking untuk hari ape kejadah entah sumthing yang berkaitan dengan hutan.dah la kene choral depan menteri.mau x terkejut beruk aku dibuatnye bile dpt tau dari kwn aku.mimpi ape la org tu jemput skolah kiteorg buat.dah la hari tu choral speaking competition mcm cibai.orang laen choral atleast 6 minutes tapi kiteorg choral hanye 4 minutes half.lepas keluar dari dewan choral aku gelak-gelak je naseb baek x guling-guling ala hindustan.kalau x buat malu je dah la 2 skolah agama.
hari khamis nie mak dak aku tunang.congrat's to u mak dak with future pak dak ENCIK SYUKRI.harap both of u happy forever.dengan pertunangan makdak aku 2 dpt la aku handphone baru cause die punye hantaran phone baru.phone mak dak yang berdaulat 2 pon diserah kan kat aku.gile bertuah aku nangis guling-guling adek aku sorang tu.
baru-baru aku bace novel baru dari kedai buku kelas aku iaitu Timah Sdn Bhd.ha hah...best thap gaban la citer 2.ayat-ayat dlm novel 2 mmg superduper power. tajuk citer 2 pon pelik aA+bB.sekarang nie aku dh terikut-ikut dah.abis la aku.makin teruk la aku.
sabtu lepas 30 mei sekolah kau ade hari kokurikulum.u know what bapak aku yg cadangkankan buat bende 2. aku tgk bapak aku buat keje mengalahkan pengetua sekolah aku.pengetua relaks je.hari-hari aku dgr rintihan bapak aku. kunun je la...bapak aku ckp kalau bapak x cadangkan program nie mesti sekolah sunyi sepi x de ape-ape acara pon.itu aku setuju sangat sangat 1000%.sekolah aku nie sebelum bapak aku masuk langsung x de pape.seperti tahun-tahun lepas hari sukan 2 je la...membosankan. tapi aku bersyukur sgt-sgt sebab bapak aku mengajar sini. walaupun bapak aku mengajat sekolah aku kadang-kadang die menyusahkan jgk. aku kene bangun pukul 4.30 sebab kene bungkus makanan yang nak jual mase hari kokurikulum 2. naseb baek die bapak aku kalau tak x tau la ape jadi... isnin nie hari bape kan and then hari bape 2 plk same ngn birthday bapak aku 1 jun.
HAPPY FATHER'S DAY ABAH
weyh aku cau dulu .tp sebenarnye byk lagi aku nak citer maklumlah dh lme x mengarang yang bukan-bukan.tp aku nak tgk tv sbb dh lame aku tinggalkan tv kesayangan aku.
baby baby i'm coming

2 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

oh

ko cuti nak tutup buku ek

bagi aku phone ko kalau tak nak aku lapor kat mak ko

;p

isha said... BALAS

sesedap sirap je nak ambik phone org
try la lapor kat mak gue klau brani

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D