f

Tuesday, June 2, 2009

patut ke aku cemburu???

sekarang aku dilema kecemburuan haha...hish bukan cemburu pasal boyfriend org.tak de makne nye aku nak cemburu pasal balak-balak nie.aku cemburu dengan adek-adek aku.2 orang adek aku dapat pegi sarawak.cehh tak aci betul.korang kat sane senang lenang 2minggu kiteorg kat rumah nie dh mcm sakai je. adek aku pegi sarawak for MSSM Tennis.sorang maen boys under 12 sorang lagi girl under 12. dah la seminggu pegi awal dari org laen.x aci betol kontijen selangor nie.ishhh...dieorg training pagi je pastu dh boleh goyang kaki,shopping sane sini mentang-mentang bajet org sponser.tak pe klau dieorg x bawak balek ape yang aku mintak tunggu dan tengok je la.trarapapaaa
skrang nie musim exam dan kiteorg baru abeh exam.tp aku rase mcm aku nie tak cuti sebab nye aku buat keje sambilan.kejenye kene tanda kertas exam untuk bapak aku.aku mesti dah agak nye klau die buat muke seposen tu mesti ade hal tu. paper sivik and pjpk kene tande.naseb baek senang je nak tande. aku bersyukur gak mak aku blajar klau tak kiteorg kat umah nie kene tande kertas exam die jgk.tp tak pe asal kan duit duit dimana kau duit.hehehhe
now umah aku jadi tempat persinggahan tetamu dari kedah.dieorg sampai pagi tadi around 5 lebih pagi mcm 2.ayah,mak and makcik aku yg ambik.future tunang makcik aku pun ade tido umh aku.adek aku ckp ramai sebab tp aku pun tak tau sebab aku tgh sebab tido tibe2 adek mengacau srh bangun ade org.naseb baek dieorg duduk umah sebelah tumpang umah coach aku yang pegi sarawak jgk. tp satu yang aku suke kan ialah care dieorg bercakap.kebanyakan orang pulau pinang,kedah,terengganu,jawa mesti ade loghat je.ckp punye la laju.lagi pun kebanyakan saudare aku org p.p, kedah and jawa.bile aku dgr dieorg bercakap aku mesti nak gelak.aku pun tak tau aku nie suke sgt gelak bile org ckp dengan loghat 2.td pun mase ade budak saudare acik aku dtg umh tanye adek aku mane mak aku ckp loghat kedah walaupun mak aku org jawa lawak nak mampus.aku gelak je cume x guling-guling je.naseb baek mak aku tak cakap aku nie putus fius..ha..hahaha..

2 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

wah main tennis tu

rugi ko tak pandai main

hahaha

isha said... BALAS

org reti maen la
cume kalah je mase 2
sesedap oren je ckp org x reti maen
jom try lwn

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D