f

Saturday, June 20, 2009

happy gile!!!

folio dah siap.syoknye tidak terkate.berakhir jugak kerje yg menyusahkan nie.sepatutnye aku hantar folio nie hari jumaat lepas tapi cekgu bagi mase extra untuk kelasnye yg tersyg.cehh.. wahh..aku kurang yakin dengan folio nie so aku hantar la hari isnin nie.sekarang hanye fokus untuk percubaan akan datang.menakutkan betol.



hari-hari terakhir menyiapkan folio


lintang pukang aku mase nie.balek je sekolah terus on laptop and print.sampai ke malam menyiapkan sume nie.bilik mak ayah aku jadi mangsa.aku yg sepahkan.aku buat keje tempat tak menentu.kadang kadang atas lantai,kat meja,depan tv and segale macam.kecuali tandas and dapur.tp klau aku nak buat kat situ pon blh.siap blh gune internet.tarik je wayar.kat mane-mane aku blh on9.hehe..hhehe mase siapkan bende nie ade jugak la aku ambik kesempatan untuk membuat segale macam mende.kalau tak disebabkan nie jgn harapkan boleh update blog and myspace.Hasilnye blh tahan.mase aku buat double check ngn cekgu tentang folio,cekgu kate "kamu satu kelas buat folio mengalah kan pelajar u".Senyum je aku mase tu.nye aku mls nak siap segale sumber yg ade.sumer aku bantai mskkn.malas nak fikir lagi.asalkan siap and then ok.sekarang sumer dh beres.fuhh..lege gile.




macam nie la hasil folio aku.



***************



bapak aku dh dapat kereta baru jumaat lepas.betape bataknye adek adek aku.yg bapak aku lak dh berangan mcm mcm.nak tukar nie la tu la.biase a'r lelaki.sentiase nak habis kan duet.tapi aku tak kesah asalkan tak menyusahkan orang laen.adegan-adegan mase membukak plastik kereta.nasib baek kali nie bapak aku tak cakap kate-kate hikmat die kat kelas mase tahun lepas.buat malu aku je mase tu.whua..whuaa.dh la mase tu hanye bile peti ais baru yg besar.pastu blh pulak terpacul kate-kate hikmat die.ishh..ishh..






6 kate-kate kepoh:

Nabila said... BALAS

HAHA, SAMELAH KITA,
buat kerja merata rata, heheee

Nabila said... BALAS

HAHA, SAMELAH KITA,
buat kerja merata rata tempat

Nabila said... BALAS

HAHA, SAMELAH KITA,
buat kerja merata rata tempat

Nabila said... BALAS

HAHA, SAMELAH KITA,
buat kerja merata rata tempat, hehee

Monkey D Luffy said... BALAS

wanginya kereta baru

isha said... BALAS

kapten: mmg wangi

kak nabila:ha.hhaa...

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D