f

Wednesday, June 24, 2009

poco-poco dance

aku ingat hari ini belajar la mcm biase sbb semalam tak blajar.rupe rupenye hari nie tak blajar.10 org budak ade ujian lisan.mule mule ingat buat ujian tu kat dewan atau kat tempat laen.aleh aleh kat dalam kelas.adoii..aku sehari suntuk duduk dalam library.duduk sane buat kerje ciput je.bace buku ciput jgk tapi beborak,ketawa terkekeh kekeh punye a'r kuat walaupun dlm library.kiteorg dok lepak kat port newspaper.situ ade sofa,pe lagi duduk ramai ramai.gelak dah la kuat.pengawas pustakawan jeling jeling je tapi tak tegur.whua..whuaa..
kiteorg buat dajal dengan menggelakkan cekgu cekgu.pehh bapak jahat..kiteog melancarkan operasi membukak majalah sekolah tahun 1998 hingge 2002.muke cekgu sume laen.yg tak boleh tahan fesyen tudung and baju.lawak-lawak je..hehhe..hhe..sepatutnye dulu lagi mude.tp terbalek lak.kiteorg ckp "dulu nampak tua sekarang nampak muda".tak boleh nak tahan gelak.macam macam fesyen ade.kiteorg nanti nak bahan teacher sains sebabnye sekarang die moden weyh tapi dulu mcm makcek jual kain..hehhe..memang laen sgt sgt.pastu bandingkan muke cekgu 2001 dan 2004.totally mmg laen.
sekolah habis pukul 1.10.kiterog tak balek lagi sebab nak menunggu budak-budak kelas practise tarian sivik.bapak lame nak tunggu cekgu haja.bengkek je sumer budak.tapi kiteorg nak release tension pe lagi keluar bunga bunga poco-poco oleh si marissa.mule mule kesnye mcm nie
iera:mesa jom poco-poco
mesa:jom.aku boring nie
time dieorang buat nie.budak lelaki lak tertarik.dieorg ikut sekali sesame.bapak lawak.tapi lame lame dieorg dah mahir mengalahkan aku.aku pon tak dpt lagi step walaupun basic je kiteorg buat poco-poco.hype gile dieorg mase tu. kiteorg siap buat battle lagi whua..whuaa..bdk laki lwn perempuan.tapi master tak blh lawan.marissa la menang. gile lame kiteorg poco-poco.berjam jam jgk la.sampai pukul 4 jgk la.bdk tarian pegi tunjuk taian sivik kat cekgu jap.tibe2 ustazah masuk.kiteorg sebenarnye tunggu ustazah sebab nak bincang pasal pertandingan harta karun anjuran agama islam.aku offer diri aku buat iklan and pendaftaran bersama syam and wawa.mcm mcm gak aktiviti.rugi tol tak blh msk.aku jadi ajk untuk aktiviti nie.baek gile akunie...hehhehe..mase tu dh tak de sape sape dlm kelas.aku offer je la..

1 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

hohohoh

best jer kutuk2 cikgu yer

kakaka

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D