f

Thursday, June 25, 2009

minggu yg gumbira

aku gumbira sangat sangat.nie yg nak nyanyi nie..lalaa..laa..NO SOUND.minggu nie memang terase bebas. sememangnye minggu ni banyak cekgu tak masuk.walaupun belajar tapi mcm tak rase pape.belajar happy je tapi kadang kadang lentok gak.isnin lepas belajar mcm biase sebabnye cekgu belum tak de lagi.tapi start selase dah tak de.seperti hari selasa and rabu.happy gile gile.


macam hari ini first period belajar agama.agama sememangnye best sebab ustazah rock seyh.boleh buat kawan.pastu belajar sains.hari ni buat experiment tentang electrical curret.bengkek je experiment tak jadi.macam macam rosak.pastu tambah didih group laen ok je buat entah ape angin ribut taufan yg melanda yg menyebabkan group aku tak jadi.terpakse pinjam bulb holder la.kejap batery kejap tukat wayar.bersepah sepah wayar.yg betulkan teacher.yang kiteorg nie tenung je pe yg teacher buat.before masuk lab tadi sepatutnye budak budak tarian buat prctise tarian kat dewan.tapi dieorg tak pegi.selamben rock je jln depan dewan.dieorg cakap la kat teacher ade practise tarian sebab esk nak lawan.pastu teacher cakap"mane lagi penting tarian atau sains??"for sure la dieorg ckp sains.dieorg tu menyampah tahap level bape entah.asyik nak mengelat je bile nak buat practise.


mase teacher tgh terang kan pasal experiment si cikgu H nie masuk.


H: "boleh tak budak budak tarian buat tarian kat dewan.esk nak lawan"
Teacher: ala kak kami tgh buat experiment nie.ade 2 experiment nie
H: lame tak??
Teacher:lame la jugak
H:akak nak gune sekejap je
Teacher:(berfikir sebentar dengan muke yang bengkek).ok.so budak tarian blh kuar.cepat skit
H: (marah marah).cepat la skit.lembab betul la kamu nie


betapa laser nye mulut die.nak je fire kepala and mulut nie.yg teacher buat muke tonye.aku gelak je sebab aku duduk depan teacher.kalau nak bengkek tu mula a'r hangin.


lepas experiment kene buat report.aku nie jenis ade penyakit MALAS thap kritis. report yg lepas pon tak siap lagi.ish..ish baek sungguh pelajar nie.contoh la pelajar ini nye...just kidding.mase rehat aku bla a'r pegi blok.before that aku buat report.ishh ishh.bab report mmg aku benci gile.entah ape angin yg si azzad(ketua pengawas) nak report.i think report yg kene buat hanye exco.tak pasal pasal sumer kene.kalau tak anta kene bayar.lewat satu hari 1 ringgit.lewat lagi 2 ringgit dan berikutnye.tapi ade pakat tibai je buat report.malas nak pikir dah.

lepas rehat belajar pendidikan seni.kiteorg semenjak bertukar cekgu seni bukan maen pemalas nak siapkan.cekgu pun tak kesah.baek sungguh cekgu aku.baru skit buat aleh aleh melalut ke bahagian berborak.tapi kadang kadang cover gak sebab mate cekgu tu asyik melilau je.pastu aku belajar ringkasan.ha Bm..satu bahasa yg kadang-kadang budak melayu tak boleh skor.kenape??why??kenape??sendiri jawab la.


aku nak balik dh nie pukul 3.10 sebab tadi ade kelas arab. tibe tibe ade budak kate ade tarian.aku kene tunggu kalau tak aku tak de kawan nak balik.sebabnye budak tarian balik ngn aku.tapi aleh aleh bukan tarian sivik yang practise tarian poco-poco lak siap ade lagu.semalam tak de lagu.hari ni si wawa bawak phone pasang lagu poco-poco.nak tersembur aku gelak bile tgk dieorg menari sampai menangis nangis.expert gile dieorg..esk nie mestti ade gak.mesa kate nak buat persatuan poco-poco.ha.hha..ade sape sape nak join..

2 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

ko memang pemalas sejati

kekke

tarian poco2 diminati org tua2 jer

muahaha

isha said... BALAS

mane ade utk tue2

skg moden

poco poco kiteorg care moden

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D