f

Tuesday, September 1, 2009

nafsu menggunung

Bendera Malaysia Pictures, Images and Photos

aku tau dah lambat nak ucap selamat hari kemerdekaan tapi aku nak jugak ucap HAPPY BIRTHDAY MALAYSIA.moga aman damai sentiasa.sempena merdeka ni jugak aku dapat sepupu baru.aku still tak tau nama baby lagi.next week baru pegi rumah acik aku.sepatutnye dah lahir 27/8 tapi mak aku cakap normal la tu anak first kadang kadang lewat seminggu atau cepat seminggu.hari tu aku tanye mak aku aku lahir lambat ke cepat.and the answer is dua minggu lebih awal.ternganga aku.nasib baik aku normal je.syukur syukur.


hari nie first day masuk sekolah lagi.welcome to school la lepas dah seminggu cuti.lepas tu sekolah time bulan puasa.aku tak rase ape ape pon.selalunye balik pukul 1.10 tapi disebabkan puasa balik sekarang pukul 12.45 atau 12.30.walaupun tadi dah pukul 12.00 still terasa pagi.duduk dalam kelas je dengan hujan nye.sejuk sampai menusuk ke tulang tulang rusuk ku.


sekarang selera makan menggunung gunung.bapak aku la ni baru nak sahur belum puasa lagi dah sibuk nanti buka nak makan pe.bile dah tanye macam tu mula la kuar macam macam dari mulut naga naga yang kat rumah nie.kejap nak makan ni la tu la.bawak bawak la bersabar.semalam je makan speghatti,kuih cara berlauk,lauk asam pedas,salad.asam pedas tu saje saje masak sebab mak aku nak bawak balik UPSI buat sahur katekan.salad tu arahan bapak aku.campuran daripada salad,carrot,green apple,buah buahan campran yang dalam tin dicampurkan dengan mayonis.uhhh rase nye super la

hari ni menu buka puasa idea aku,
tak sabarku memakan mu
yummyyy,yummyy

3 kate-kate kepoh:

addey said... BALAS

uwhh hari ni mmg giler
sejokk tapi yang plek nyer takde larr sejok sgt
yang len dok complain
bagi penyepak jer aku
haha
anyway
hari ni rase laen larr
mybe it fasting month
n n satu ari aku ngntok prot lapa doeee

Monkey D Luffy said... BALAS

best o citer2 makan time puasa

isha said... BALAS

kapten: sabar je la

addey: ngntok je tau
aku tak terasa penatlgngsung
puasa kat sekolah.biasa la
balik awal

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D