f

Wednesday, September 2, 2009

yang mana satu idaman kalbu

nama tittle uhh begitu sastera.ni yang nak citer nie.tadi mummy tibe tibe masuk.ingat kan pe benda la yg saspen.die suruh budak budak yang die sebut pegi ke bilik tayang.bile die sebut nama ana and nadhrah aku dah terasa die nak ckap pasal ape.dan tepatan aku mengena sasaran.aku jugak termasuk dalam senarai.dalam setengah org jugak dari class aku yang die panggil

ye adalah pasal borong permohonan atas talian ke tingkatan 4 sekolah berasrama penuh tahun 2010.disudut segala jantung,hati,tangan,kaki,mulut memang tersgt sgt la nak ke sekolah asrama.tapi bile aku pikirkan keputusan exam aku mcm tak de harapan langsung.aku teringin nak keluar dari sekolah sekarang.TERINGIN TERINGIN TERINGIN!!!!!.

dalam borong tu ade suruh memilih aliran.sumenye ade 4 iaitu sains tulen,sain tulen agama,agama and sains teknikal.aku nak ambik sains tulen.tapi kat bawaj ternyata" saya bersetuju ditawarkan ke aliran lain sekiranya saya tidak mendapat aliran yang dipilih seperti diatas".ade 2 pilihan ya atau tidak.aku mase tu tak tau nak pilih mane.kang tibe tibe die bagi agama and sains tulen agama mcm mane.ade arab tinggi. aku tak nak ambik risiko tinggi.sedang arab komunikasi nie pon terkontang kanting nak pick up.dalam proses pemilihan lagi.ni nak tunggu slip gaji mak aku.dah la mak aku tak de kat rumah ade kat perak.adoyaiii.

sains tulen kan ade bio.aku mmg nak ambik.kadang kadang suka gak medic.klau aku dapat la sains teknikal aku tak kesah.sains teknikal untuk sape yg nak jadi jurutera.boleh ke aku???

memikirkan masa depan sekarang
doakan aku keluar dari "neraka' ini
doakan aku dpt asrama


2 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

boleh jd doktor ker kalau ambik sains tulen?

bagus tu

isha said... BALAS

tu tak tau la
tapi yg selalu ambik sains tulen sape nak ke arah medic

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D