f

Monday, December 21, 2009

dupp..dupp.dupp..

sound like macam nak mati..adakah ni bunyi jantung atau maybe hati aku yg aku tgh cuak menunggu result PMR nak kluar.khamis ni 24.12.2009 adalah hari penentuan semua budak budak form 3 menentu life dieorg tuk tahun depan.

debaran ni tak same macam darjah 6 ala mase zaman mude mude tua.aku nie dh tue ke??
mase darjah 6 memang aku tak tau ari tu result nak kluar..mase tu tgh syok-syok maen kat dewan.tgh lompat-lompat,gelak-gelak tibe tibe cikgu suruh stop maen pastu kemas kan dewan.aku ingat ade vvip nak dtg ke,gempa bumi ke, ceramah ke...aleh-aleh diarahkan beratur..rupenye result upsr kluar..tp memang aku dah jangke aku dapat berape..dengan result tu la aku stay kat sini.kire tak teruk result aku, atleast aku masuk class arab terjamin sikit.

terbukak sejarah silam la pulak...ape aku nak buat..mase nak dekat dah..kecuakkan melande diri aku.aku arap sgt sgt result aku melayakkan aku masuk mrsm atau sbp.asalkan asrama aku masuk je.bukan nye sebab pe.aku nak bla dari sekolah yang sekarang.teringin jugak nak cari nafas baru.tak kan nak bau nafas yg same je.maaf nie bukan bermaksud nafas budak budak sekolah tu erk...tak de keje nak bau nafas dieorang....nak t'muntah aku..

yeahh yeaahh adek aku dpt masuk asrama kat kajang.nak kate seronok pon ade.tp bukan maksud aku, aku menyampah die ade kat rumah..ade byk sebab aku seronok die msk asrama..

1. dpt jugak aku tgk die kurus.itu pon klau kurus la
2. x pyh aku menambah dose nak b'smackdown dgn die
3. mengurangkan baju yg akan aku basuh tiap-tiap ari

ade lagi sebenarnye tp malas nak listdown.3 januari nie daftar msk asrama.good bye la " adek kesayanganku BOB".keje aku sakat die je la."abis la hang ke buli ngn senior kene baju baru la,buat keje ni la tu la". mane tak ye bende pertame yang die cakap lepas dapat masuk sekolah asrama " yeahh yeahh tak yah jemur baju lagi".aku terase mcm nak smackdown je die mse tu.nasib baek kiteorg kat library Shah Alam time tu.library tu..ishh ishh rajen rajen pegi library tu.aku tak kan jejak library yg dah berzaman tak pegi klau mak aku tak ajak.sekarang nie kire aku rajen gak bace buku.buku novel...whuaawhuua.kedek tul pakcik kat situ.aku nak pinjam buku pasal photography pon tak leh.die ckp memang area bawah tak leh pinjam.cume leh bace je.ala pakcik pinjam je bukan curik. tu pon tak boleh..

p/s:to all students form 3 god luck for this thursday.wink*wink*

2 kate-kate kepoh:

sindaDila said... BALAS

dear goodluck okhee for the result ! (:

isha said... BALAS

sindadila:thank u.u too

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D