f

Wednesday, December 23, 2009

syukur.syukur.syukur


syukur alhamdullillah sangat sangat.7A 2B dah cukup bg aku.aku memang tak target 9A sebab aku tau kemampuan aku mcm mane.t'kejut gak dpt 7A. padahal mase trial senang kate aku ni bangang sgt 1A6B2C.aku tak percaye sangat sangat math dgn science aku A tu.tak sangke.dulu mne la penah dpt A.tapi BI aku tau mungkin tak dpt A and kenyataannye memang B

tadi kat sekolah kire ramai gak cemerlang.untuk kelas aku, aku bangge gak.ramai yg hebat-hebat.yang 9A tige orang.tahniah, ANA,NAD,ARINA.korang memang superhebat la.
MESA,SYAM korang pon hebat jugak 7A ngn 8A kire ok la tu

aku sebenarnye dah tau dulu dari dieorang.ape lg keje bapak aku a'r pegi ambik result aku kat ustazah.mase tu tgh lepak2 sementare nak tunggu result.tibe-tibe bapak aku panggil aku.ingat ape bende sorok-sorok pulak tu.aku cakap la nape bah??tibe-tibe mak aku call bapak aku.bapak cakap aku dpt 7A2B.aku tak caye tau.aku cakap la abah tipu kan??abah tipu kankan??tibe-tibe bapak keluarkan slip result aku.aku bace la...aiseymen tak caye aku.aku tak nangis pon just melompat-lompat je.aku kire ok dapat 7A b'banding mase trial.memang tak sangke langsung.

bapak aku suruh rahsiakan jgn gi tau sape2.mule-mule memang aku nak rahsia kan tp aku bocorkan kan kat kire kwn baik aku jugak la.aku bocorkan kat nad ngn syam.syam tak caye.kentot punye budak.aku cakap kat dieorg korang mesti lagi advance dr aku.aku ni yg dpt trial 1A je pon blh dpt 7A ape lg korang yg memang dpt byk A mase trial.dan akhirnye syam kau dpt 8A 1B,nad 9A, mesa 7A2B,hanizam 7AIBIC kire lps syarat msk mrsm.

doakan aku dpt sekolah asrama.nak sgt sgt...

1 kate-kate kepoh:

diLL said... BALAS

congrat dier~ amin~ smga dpt sek best2

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D