f

Monday, January 4, 2010

mari kite kepingkan badan


hye u..u look sooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sexyy girl..u know.*muke perli

ishh tak baek btol mengejek-ngejek org.ishh u ni tak mo tak mo.tak baek u ejek-ejek org nanti dose masuk api nerake.*geli aku ckp cam ni
aku dlm rutin menurunkan berat badan,kecik kan sane sini dgn care yg sah erk.tak maen a'r maen sedut-sedut ni.tak adventure langsung.lg pon bajet mane ade.maklum la yg kayaaaaaaaaa kayaaaaaaaa saje yg blh maen sedut-sedut ni.lepas sedut tinggal kulit leper mcm lempeng.ala cam citer CLICK yg ulang beribu kali kat astro tu.ape brg byr mahal-mahal citer ulang-ulang.tolong la astro keluarkan citer-citer yg best-best*sebenarnye tak de astro pon tp asyik tgk cite same je kt umh atok aku.maap la merapu meraban tadi.

skrg aku ade jadual sistematik "Jadual Pengurusan Badan".name tak glamer la.nanti a'r pikir balik.members yg terlibat hanye 3 orang aku, and 2 org makcik aku maksu and makdak..t'popularkan mereke la pulak.nie b'mule bile makdak aku ni teringin nak pakai kebaya mase die kawen.maklum la nak kawen bulan 5 ni.so ape lg perancang jadual ni is MY BAPAK.die la yg merancang jadual tu maklum la orang ade degree sains sukan.sumer die tau kononye la.

sekse bhai nak buat.tp tak la sampai mane.biar aku citer ni..ehem..ehemmm..teh ais segelas dgn popcorn ye cik.dalam jadual tu ade 3 set untuk satu bulan and dalam satu set ade 3 kali.can u imagine??pastu dalam satu kali ade 6 aktiviti dan satu aktiviti kene buat mengikutkemampuan yg tlh kiteorg rekod.macam aku

lari:10 kali
bafee*bantai la eje:13 kali
pusing sisi:32 kali
skipping:62 kali
dumbell:32 kali
lompat bintang:30 kali

bagi aku not bad la.tapi kadang-kadang seput gak.tp before start exercise kiteorg kene skipping sbyk 250 kali sebnyak 3 kali.250 kali 3 brape bai.byk tu.tp boleh buat lagi tak de hal.mungkin nmpk mcm kiteorg gile punye senaman but mmg nak dptkan kesan yg drastik.so t'pakse la buat untuk kepentingan diri.

hari first sekolah.OMG!!aku kelas 4sc1 bebbb..first masuk klas tu dh gabra.trase mcm aku la org paling lowwwwwwwwwwwwwww sgt sgt.entah la ramai sgt yg teror lagi superteror...td bru intro physic dah aku mereng.mcm mne la yg akan dtg.makin teruk ke ape.b'serah je la plus berusaha.klau takat doa je tak usahe tak jalan gak.baek kau tak yah buat pape...

aku memulekan p'sekolahan dgn baju suci lagi puteh.ai maklum la baru pakai baju puteh slame 3 tahun ni baju biru.terase ganjil la jugak.awl je msk kelas tus sambar meje.yang paling hine aku buat td.aku pegi lap meje pakai bendere sekolah.hine gile kan.sebnrnye aku pon tak perasan tu bendere sekolah.dah nad bg aku ambik je la.sekali tgk lps lap meje bendere sekolah.dah la buruk.tu bkn slh aku.sape suruh ltk kat dalam meje kiteorg.klau dah tak nak buang je la.ai tak kan la tak de tong sampah kot...

p/s:wooo mlm ni 1 set kene buat.pray 4 me..

10 kate-kate kepoh:

Aidi-Safuan said... BALAS

bafee tuh ape? tak paham la.hoho

Kemopath™ said... BALAS

semoga berjaya! :P

isha said... BALAS

firts kene cangkuk
pastu buat mcm tekan tubi tp laen skit pastu lompat
tp bende ni kene buat cepat2

isha said... BALAS

kemopath:trima kaseh =)

ahmad said... BALAS

chaiyo2!!

♥akukahmilikmu®♥ said... BALAS

hi isha..salam kenal..blajar rajin2 erk..sis pun nk kepingkan bdn gak..

cik EPAL said... BALAS

semoga kurus :)

isha said... BALAS

ahmad:mkaseh=)

akukah milikmu:insyallah akn bljr.gud luck ;0

cik epal:thank u

Mr. J @ pengerindu.com said... BALAS

hiehihie.. diet diet.. makan sayur je

isha said... BALAS

mane boleh thn mkn sayur je memanjang

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D