f

Sunday, January 3, 2010

yeahh yeaahh esok sekolah


selamat ke sekolah esok ya para murid-murid sekalian termasuk la graduan-graduan,cikgu-cikgu, pekerje-pekerje yg start keje esok selamat kembali la aku ucapkan.

b'debar-debar gak la tunggu esok.tak dpt nak explain mcm mane perasaan.klau boleh aku nk belah dada nak tgk sendiri cam mne perasaan.terase sekejap je cuti aleh-aleh dah kene gi sekolah balik.dah esok orentasi form 4.ohh my god 1 week mennnn..
mesti ckp psl peraturan bla..bla..bla n so on..saket je otak nak dgr.bende yg same je.tp yg best jumpe member-member lame.miss them so muchhh..esok jumpe kt singgahan bicare pagi-pagi.tak sbr akuuu...

taon tak tau nape aku mls yg teramat la.tak mcm thn laen kire rajen jgk la.slalunye aku dh balut buku,tulis name kt buku,kemas awl-awl,baju b'gosok,kasut dh ready ltk kt pintu tp tahun ni laen.aku rase ade sumthing yg laen.aku tak balut ngn tulis name kt buku.beg tak kms lagi,baju ngn tudung bru gosok td,kasut ade kt dlm plastik lg.entah la tak de feeling nk buat sumer tu..
aku arap sumer ok esk.aku tau kiteorg ttp akn kelas laen-laen atau mybe sklh laen.tp we still friend right??aku tak kan lupe korang punye.

azzam walaupun kau just dpt tmpt kedua tp aku ttp anggap kau number1.yeahh yeahh aku sokong kau.

p/s:aku t'bau sumthing yg menusok hidong aku n baunye sodap.ni cam ne nk kurus nie??

9 kate-kate kepoh:

Muhamad Arif Bin Zaripin said... BALAS

selamat bersekolah besok k...jgn tido lambat plak..hehehhe...

GhOsToNe said... BALAS

windu pd zmn skolh..

isha said... BALAS

ghostone:rindu zmn tadika

arif:tak lmbt punye

bloginformasi.com said... BALAS

Sis,senang saja nak kurus. Try kurangkan ambil nasi. Seminggu 3 kali cukuplah.

isha said... BALAS

ok
thank for ur information
i'll do it

Aidi-Safuan said... BALAS

hoho...skolah is fun!
dak2 skarang pon cam besh jer tengok

isha said... BALAS

yeahh mmg sklh fun but sometime suck!!

––––•(-•.cik.•-)•–––– said... BALAS

camne skolah tadik??.
rindu gak kat skolah dulu..
):
no need to kurus la..
stay healthy cukop..
(:

isha said... BALAS

mmg dh sehat skrg
ni utk akan dtg
lg pon byk bju tak muat dh

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D