f

Saturday, January 2, 2010

paling koman pon 100

yeahhh aku mengila-gilakan diri aku hari ni.aku tau aku tak cantek macam korang.
lobang idung aku besar.bapak aku ckp hidong aku kemik.
tu tu tengok tengok gigi aku tak t'susun dgn rapat kan.belum ade bajet nk beli gigi besi.

bapak aku cakap rezeki jgn ditolak musuh jgn gatal-gatal nak cari.
betul tu ape bpk aku ckp
dan smlm aku dpt rezeki.whaaa..whaa...sonok aku..
sebenarnye semlm ade someone ring ring bapak aku
tibe-tibe bapak aku ckp mlm ni hang dpt anugerah pelajar cemerlang
aku fikir sekjap "cemerlang ke aku??baru dpt 7A kire cemerlang erk??
ape lg pegi la mlm td kt tapak pasar malam paya jaras.sebelum tu aku dh contact member-member aku yg mybe dpt.aku ingat sume bdk gading dpt.rupe tak sumer.huuhhu..sedih aku member aku ade yg x dpt.

aku gi ngn mak bapak aku tmbh sorang BOB.sonok gile bile ade member laen dpt.wawa,ana,mesa,anan,hafiz ,azira dpt gak.sbnrnye ade ramai lagi tp tak dtg.mungkin tolak tuah atau mybe ade hal laen.
menunggunye punye la lame.aiseymen mengantuk gile.kat banner yg dieorg gantung tulis start kul 9 tp start dlm 9.15.hishh tak boleh ke org melayu buat sesuatu on time.
spe yg mkn tahi dia terase sedapnye.....mase tu mate aku dh lilau-lilau sane sini dh.naseb baek ade anan.klau tak bosan je.ambik hadiah kul 11 bai.dtg kul 8 blk nak dekat kul 12.aku ingat dtg semate ade hadiah.biase a'r kuno sikit ingat nk blk je.rupe ade ceramah forum cam tu la.mukadimah nye panjang bebenor.anan dh usha usha aku dh.tande ngantuk die.tambah lg dgn budak kt blakang aku maen cucok cucok kiteorg.naseb kau budak klau tak dh lame aku pelangkup kau mlm td.dah la hujan bai kain basah.aiseymen menyampah betul..

aku dpt RM230 tu.ceyh mane ade 30 inggit org tu bg 200 tu makbapak aku bg sempena dpt 7A.thank u mak abah..lepas ni aku nak kutip kat makcik makcik pakcik pakcik aku lak a'r.
klau tak leh anta aku suuh dieorg pos.hahahah..


hari ni aku menurunkan bendere biru menjadi bendere puteh

maksud aku turun pangkat.bukan org yg turunkan pangkat aku.aku sendiri yg turunkan pangkat aku.aku dh mls nak b'pangkat jawatan "BESAR".besar la sgt cume b'kuase skit je.sekarang aku hanye rakyat jelate yg biase.

pilih mane korang tak suke 1 2 3 4 5

yeahhh mlm ni aku nak tgk konsert final idola kecil 2.walaupun aku dh besar badak aku still tgk citer budak-budak.aku lg suke tgk dieorg nyanyi b'banding tgk org-org besar nyanyi.
takde feeling bile tgk budak bsr-bsr nyanyi
walaupun die anak org aku anggap je la die aku punye.AZZAM aku doa kau menang mlm ni

4 kate-kate kepoh:

ahmad said... BALAS

lodedlah ko...hehehe

isha said... BALAS

loded skjp je

cik EPAL said... BALAS

nak duittttttttttt :)

isha said... BALAS

cik epal:kak klau sha ade duet lbh dh lme sha sedekah

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D