f

Friday, February 19, 2010

mak ku berkung fu.HEBAT!!!!!


ade bran??? jom lawan ngn aku.*yo yo o je nak lwn.comel bai hamster ni....

bab-bab kung fu ni i like u.nyahh suke tgk abg-abg cine lawan.dpt tgk badan mereke yg ketul-ketul tu.kilat-kilat pulak tu tgk
walaupun kau dah tua sekarang, kau tetap dalam hati aku sayang...*kembang tekak aku


actually, takde makne title kat atas cam tu.mak aku mane ade kung fu. die buat
mee kung fu

anda baru tau.saye pon baru tau.saye sungguh kuno..ishh ishhh kesian.tak tau la dalam dunia ni ade name mee kung fu.setakat mi hailam, mi goreng, mi kuah and so on aku tau la...ni mi kung fu pon ade.nak tanye ade mi silat tak atau mi wushu ke or mi takwando ke.ade tak.mi belasah aku tau...


korang nampak macam ape??

mule aku nampak macam lempeng.lempeng?? asal lempeng tebal semacam
tgk dekat-dekat macam telor goreng tp edisi besar punye.
aku cocok-cocok awat keras la pulok
sekali kene marah dah dgr bapak aku sebab cucok-cucok makanan

mane tak ye pelik sgt makanan ni
skali bapak aku ckp name bende mee kung fu
makanan ni terbentuk hasilan dari campuran telur dgn kuew tiau*sorry chek tak tau nak eje cam ne

makannye dgr sup.bkn sup biase.entah campak-campak pe yg patut tibe-tibe jadi.sodap pulak tu..kuahye rase macam mushroom tapi cair sikit.gitu la..tp mmg menarik tgk.sebab colorful..pelangiii..tak de la colorful mane.tp ade la byk colour.




sebut pasal seni mempertahankan diri.dulu mase kecik-kecik ade la masuk takwando.kecik la sgt.rasenye mcm darjah 1 kot.biase a'rkan mule2 tali putih.tp yg aku ni hampe bape kali je dtg kelas lepas tu lesap..sebab M la aku jd cam ni.mase tu penah la ujian jugak.lepas pulak tu tp sbb malas aku tak teruskan.skrg ni sepupu yg darjah 4 dr berwarne2 tali takwando die.tak jealous pon.mak die kate masuk je takwando, ujian sane sini tapi lembik jugak...aku gelak je la..atleast die blajr jugak tak macam aku separuh jalan.so contohi la aku..

10 kate-kate kepoh:

♥♥ eija ♥♥ said... BALAS

hehe...

buat mee kungfu..
sedap tuuu

isha said... BALAS

♥♥ eija ♥♥: memang sedap

Johari sulaiman said... BALAS

hehehehe comel hamster tue

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said... BALAS

mmee kong fuee..meamng sedap..slurrpp..

isha said... BALAS

Johari sulaiman: tu la comel sgt.rase mcm nak lanyak-lanyak ye die



Zikr the Jalanan Sepi Perantau: sedap..sedap..sedap ;D

ween said... BALAS

waaa sedapnye, suka mee kungfu sgt2! :D

isha said... BALAS

ween: mmg sedap ;D

maisyara Pot! Pot! said... BALAS

kuew teaw kungfu sedap woooo! :D

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

KT kungfu

sedappppppppppp

isha said... BALAS

maisyara Pot! Pot!: memang sedap.hingga menjilat jari..slurrppp

miss lolly a.k.a luvfareda: sedap 3X

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D