f

Friday, February 12, 2010

Party belakang rumah dan tepi rumah Part 1(aku dah berzaman nak citer tapi sekarang ade mase nak buat penulisan yg tak berformat)





chek suke gilo ngn budak ni.temban mcm apam.rase macam nak cubit-cubit je pipi die.senyumnye mengode gile.auwhhhhhh cair siot aku..kulit die dah la putih melepak biase la anak chine.lepas tu badan boleh dipeluk-peluk..uhhh best gilak..heehehhe..

itu hanye sekadar mukadimah

ni ha nak nak story morry ni.aku dah la berzaman nak citer pasal ni.tapi takde mase nak karang karangan ni.karangan sekolah pon tak siap lagi.biase la pelajar "cemerlang" katekan.party ni tujuan nak rai budak-budak yang nak pegi sekolah laen.memang sedih gile mase nak balik.tapi satu hari tu gunekan untuk bergumbira sampai gile a'r.

MAJLIS PERPISAHAN "KOT"

venue:rumah aku-tepi rumah and belakang rumah
mase: 10.00 pagi hingge 3.00 petang
hari: ahad-24.01.2009
bayaran: 8 ringgit satu kepale*tu pon yg lebih aku yang tanggung


pagi yang cerah kini sudah gelap, aku bangun dari tidur.lepas solat ingatkan nak tidur balik.sekali kene panggil nak makcik aku suruh sediakan barang-barang nak masak.terpakse la akur.makana siap pagi tu jugak..cepat dan efisyen sungguh kiteorg ni kan*masuk bakul angkat sendiri nampak.ade sape-sape nak order.gerenti sedap hingga menjilat jari.
menu: spegetti, steamboat yg boleh la dikatekan steamboat, ayak sirap sejuk, dan makanan-makanan sponser yg laen seperti kek, mihun dan sebagainye..

dieorg dtg dalam pukul 9.30 gitu-gitu la.tapi tak sumer lagi.yg jauh-jauh dtg cpt skit.so mereka-mereka itu terpakse la mengemas kini rumah aku.kene dere angkat meje bwk kuar,kusi-kusi, tempat pembakar, makanan-makanan kene bawak keluar, kene buat ayak yg suruh tu aku la madamnye.. ni gambar yang aku sediakan sebagai paparan berite hari kemarin.



ade banyak lagi gambar.eden dah tak larat dah ni.ni baru bab makan-makan.banyak lagi bab.aku kalau bab bakar-bakar ni serahkan pade bapak aku.lagi pon bapak aku cikgu dieorg gak.so takde hal.gerenti sodap bile di makan.
ni ade video sikit-sikit je la.

video

kiteorg boleh lagi sambut birthday member ku.mai and syam.mai hari tu and syam esok .so buat skali harung je la



kami sebagai bekas pelajar arab.kene la nyanyi ala islamic skit.so saksikan la

video


post akan datang: mandi tepung and rancang b-rick

p/s:maap gambar mls nak upload byk.tak pandai nak buat scroll tu.klau ade code bg la.yg senang je.jgn yg complicated.jgn complen ok..

9 kate-kate kepoh:

Fina Fento said... BALAS

Ya Allah..baby yang kat atas tu comel gile!! Kecik-kecik pun badan dah ketul-ketul :P

epalejau said... BALAS

waaaaaaaaaaaah..
tak kira. tak kira.
nak out of topic gk..

anak sape pict mula2 tu?
tembaaaaaam nye!
nak gigit!

isha said... BALAS

Fina Fento: tu la.mak die bg makan ape la

epalejau:nak gigit gigit la.dialu-alukan.entah tak siasat lak ni anak sape

maisyara Pot! Pot! said... BALAS

comey GILER baby tuuu.. pehh! dpt ku guling2 kn! hahha..

*ade lg bbq? nk!!! :D

ahmad said... BALAS

part makan2 jugak best...hehehe

cik EPAL said... BALAS

bestnya bbq :)

INDRA QIRANA said... BALAS

meriahnyer...he he..

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

uhh BBQ!

BESHHHHH

isha said... BALAS

maisyara Pot! Pot!: nak kene buat sendiri la

ahmad: tau tak pe

cik EPAL:mmg best.sampai gemok ari tu

INDRA QIRANA :sgt meriah.tp lps tu sedih ramai yg dah pegi

miss lolly a.k.a luvfareda : nnt ade lagi kite ajak.

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D