f

Monday, March 1, 2010

kantin bodoh!!!!

aku ucapkan tahniah kepada acik kantin sekolah kerana berjaya menutup kantin untuk 2 minggu kerana telah dikenal pasti oleh kementian kesihatan bahawa tahap kebersihan rendah..

aku tau tak lama la nasib acik kantin ni.orang dah sound tapi tak nak dengar buat do no je.so sekarang rasekan akibatnye.

nasib baik aku dgn kawan-kawan aku tak sentuh makanan kau kecuali air mineral je.pengetua pon baru tau.cikgu-cikgu dah cakap pasal kantin tu tapi die tak nak percaye.so, sekarang kalau die malu kene tanggung la.dulu dh ckp tp tak nak percaye, ape la daye kiteorg nak lawan pengetua



p/s:meluahkan rase lega bile kantin tutup.so esok berkelah dalam kelas.yahooo...

11 kate-kate kepoh:

Amir said... BALAS

kesian makcek kantin tu;p

MiSz MaNja said... BALAS

thumbs up.. hahah..

isha said... BALAS

Amir:nape kene kesian kan??die pengotor so buat pe nak kesian kan.makanan ade yg basi die jual gak.patut ke dikesiankan

isha said... BALAS

MiSz MaNja: betul betul

Jard The Great said... BALAS

kalo tutup korang makan kat mana?

gooseberries said... BALAS

ish, xpatut kan makcik kantin tue..
nak untung jek lebih. klo student n cikgu sakit bwu la taw. naseb bek da kna tutup.

Hanafana said... BALAS

hoho..padan muke!
Seb baek Isha tak sentuh makanan kat kantin tuh~

isha said... BALAS

Jard The Great: boleh je makan kat kantin tp bawak bekalan sendiri.tp sha rehat je dlm kelas walaupun di larang

gooseberries:betul betul.tp nasib baik tak sape yg sakit lagi cume dieorg pernah tgk bende2 yg tak sepatutnye ade dlm makanan

Hanafana:aha nasib baik ;D

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

hahahahahah !

BAN kantin kotor keh3

cik bunbun said... BALAS

yay!!! da tutup.

best.ahks. macam sekola aku jekkk. haha

rossoneri said... BALAS

susah nak jumpa kantin yang bersih dan makanan y sedap...xpenah makan kat kantin...cukuplah melihat labah2 dlm sup ku

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D