f

Monday, March 29, 2010

Saya amat memerlukan pertolongan kalian !!

taraaaaaaaa!!!kembali semule ke ruang atmosphera GB
miss GB so muchh.hari aku tak dpt lepas gian kat GB
skrg baru boleh...kalau tak, tak tau buang kat mane la.

aku nak mintak tolong boleh tak??
aku tak pakse sape-sape yg merelakan hati berkorban untuk saye
hehehhee ape salahnye.sekali sekale..

ni soalan tentang sivik
senang je ni pasal facebook and blog
so aku nak mintak tolong jawabkan untuk aku.sebenarnye aku boleh jwb tp aku perlukan bukti dan aku kene print bukti tu.korang boleh tolong??

soalan : 1. apakah punce masalah sosial dlm laman sosial seperti facebook and blog
2. kebaikannya
3.keburukannya


kalau boleh sertakan gambar-gambar sebagai bukti yg menunjukkan masalah sosial dlm laman web facebook and blog.nak buat entry pasal ni pon boleh.tp nnt kalau dh buat ltk link tu kat comment.nnt saya akan ambik.harap anda boleh tolong sangat-sangat..

saya tak de ganjaran tuk ni.harap yg buat ikhlas dari dalam hati..Terima Kasih

4 kate-kate kepoh:

.::WaNiE::. said... BALAS

punca ekkk.. punca nye kalau orang salah guna lah:P huhuhu

pening pening

larikkkkkkk

Wanita Itu said... BALAS

beratnya topik kali ni dik hee..

tapi yang pastinya masalah kat laman sosial ialah kutuk mengutuk la kot..
ada fan page hate si polan polan kan..

rasanyer lebih byk keburukan dari kebaikan...

bak kata wanie..


larikkkkkkkkkkkkk :p

helena's said... BALAS

puncanye dr diri individu tu sendir..hahaha aci tak?

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

kesan ?

MELALAIKANNNNNNNNNN ~


tu je kesan s0sial netw0rk bg l0lly.

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D