f

Tuesday, March 23, 2010

nasi lemak misteri

haluuu halluuu halluuuu
aku sebenarnye dlm keadaan lapar ni
tp tadi dh puaskan perut yg berkumandang lagu keroncong
tu skrg ter tulis psl makanan ni

semalam makan nasi lemak ..waktu petang merangkap makan malam
selalu aku makan nak lemak terus down
tidur bapak lame..mungkin sebab penat lepas tu makan terus tidur
tp ni nasi lemak biase yg lauknye kacang, udang sambal, ayam goreng.selalunye lauk smbl ikan bilis, kacang, timun.tu yg biase.tp aku mengidam nasi lemak dekat damansara.nama kedai Soya Station.mmg air soya kebanyakannye.boleh order yg ori atau pon campuran.tp aku prefer soya plus cincau je.ade yg campur coco tp tak minat sgt

satu nak ckp nasi lemak best.aku tak ingat sgt lauknye tp mmg byk pilihan.mcm-mcm set ditawarkan, pilih je berbaloi-baloi..


tp sampai sekarang aku tertanye-tanye knape makan nasi lemak je mengantuk tu mesti ade.tak kan sebab bahan-bahannye.Santan ke??kalau santan buat mengantuk knape makanan lain yg letak santan tak ngantuk.tak kan la sambal kot.kalau smbl lagi tambah ade la.melainkan ade org ltk sumthing dlm sambal...sekarang ni aku anggap nasi lemak ni misteri..

ade sape-sape boleh explain knape nasi lemak buat org mengantuk


p/s: entry boleh kate pendek
sbb busy tgk Hotel Mania

14 kate-kate kepoh:

.::WaNiE::. said... BALAS

ohoii terima kasihlah buat entry ni

sbb balik lewt, terus mandi, terus on lappy baru teringat belum makan malam hahah

mcjust.lol said... BALAS

tiap2 pagi aku mkn nsik lemak. xpuas2~ hahahaha

Nabila said... BALAS

haha. i pun takde idea nape nasi lemak slalu dijadikan alasan buat org mengantuk :')

helena's said... BALAS

sebab pakai santan.santan boleh buat menatuk..hehehe

isha said... BALAS

.::WaNiE::. : tarak hal.small matter

isha said... BALAS

mcjust.lol: hari-hari??huishh

isha said... BALAS

Nabila: tu yg dikatekan misteri

isha said... BALAS

helena's : ye ke.abis tu npe mknn lain yg ade santan tak ngantuk pon

addey said... BALAS

sbb nasi lemak byk lemak! HAHA dan itu menyebabkan badan anda tido untuk membiarkan lemak anda stay tanpa bergerak ke mane2 dan membuncitkan perot anda ^^
*haha isha jgn terase anyway
dipetik dari fikiran kosong yang terlampau kosong >.<

isha said... BALAS

addey : pe lemaknye????
aku tak terase lgsg

Eita said... BALAS

heee nasi lemak ada santan..
sbb tu gntk... tak pun terlebih mkn heee :)

isha said... BALAS

Eita: abis mknn laen yg ade santan,npe tak ngantuk

NK said... BALAS

sebab ape ngantuk?

sebab perut sudah kenyang!!!!

hahaha

isha said... BALAS

NK : aha betul jugak

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D