f

Saturday, March 20, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

hye guys
aku tengah excited ni, hati berade di taman bunge
ade rame-rame berterbangan, burung-burung bersiul
wahhh sungguh sungguh suke!


aku tau ramai yg dpt dan aku dikire dpt sebab dapat email ni
tapi aku ape kesah orang dah buat ke belum ke aku nak buat gak
400 orang adelah jumlah yang banyak untuk manusia yang terpilih pegi event superb NUFFNANG.tak dinafikan saingan yg amat amat sengit sebab ramai bloggers yg penulisannye hebat-hebat.tapi aku cube mane tau terpilih syukur alhamdullilah

nasib baik sempat buat memandangkan tarikh tutupnye tinggal berape hari je.aku buat je la tgk bloggers lain buat terdetik la pulak nak buat.
yang aku tau NUFFNANG ni selalu buat event yang gempak-gempak.itu yg aku tau sebab aku budak baru yg baru jejak ke permukaan atmosphera NUFFNANG ni pade tahun ni.tapi berdasarkan perhatian aku eventnye besar-besaran.


detail event:

Date: 17th April 2010

Time: 10am till 5pm

Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.


kalau bab aktiviti pulak memang tak terkate bestnye.antarenye ade lucky draws and various cool gadgets worth up to RM15,000 up for grabs!.ade gak the exciting fun-fair games on that day - Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles and other amusing and addictive games yang tak kan korang bayangkan!.games die dashyat2 tu.aku pon tak pernah merase game-game tu semua.join it.mesti berpuas hati.

aku doa sgt aku dapat dan kalau aku dapat mase tu tak de halangan la yg ade.mane taknye aku bersungguh bagai nak gila, sape yang terpilih antare 400 org tu akan dpt RM 50 extra pocket money.RM50!RM50 !RM50 !RM50! tu jgn maen-maen.bukan senang nak dpt RM 50 free free je.pastu boleh ajak partner pegi sane.wahh syokk nye.kalau aku dapat sape la yang aku nak ajak.mak aku boleh tak??anak mak katekan..hehehe

tangan, otak , mulut dah penat ni
view je kat www.gatsby.com.my/streetfair
and serta merta tahu segale-galanye

untuk pengetahuan anda event ni kerjasama Nuffnang dan Gatsby.
dan aku nak cakap kerjasame memang memang sangat sangat sangat
hebat, terbaik, superb, best, hot and segale-galenye la.



14 kate-kate kepoh:

M!Er4N said... BALAS

macam best je event ni..

isha said... BALAS

M!Er4N :mmg best.nnt dpt macam-macam.susah skrg nak dpt bende mhl dgn free.so join je

hans said... BALAS

aku busy
tak dapat nak pergi benda nih

isha said... BALAS

hans: rugi besar la kau

superanan said... BALAS

nak jugak!!!!!!!!!!!!!!

akiN aMar said... BALAS

wah.mcm besh je..
nway gudlak my dear...:)

isha said... BALAS

superanan: anan akan dipertimbangkan.aku ingat nk ajak kau gak.

isha said... BALAS

akiN aMar: mmg best.thank u dear

syahira ariff said... BALAS

wahhh!!bshnyer
sy dapat gak e-mail projek 400 nie
tp dah tinggal kt klantan payahlaa nk pgi tyme square plak jauh sgt
smoga terpilih ae??

isha,
kommentlaa new entri sy
heee~
(^_____^)

isha said... BALAS

syahira ariff:tak terpilih pon.tp still blh pergi.
ok nanti sha tgk

ahmad said... BALAS

nak pegi jauh...hehehe

isha said... BALAS

ahmad: jauh mane je??

helena's said... BALAS

dpt pg tak??jumpe isha kat sana okey! :)

isha said... BALAS

helena's: blh pegi tp x dpt la 50 tu.

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D