f

Monday, June 7, 2010

perubahan

buah cempedak diluar pagar.


ambil galah tolong ajarkan


saya budak baru belajar,


kalau salah tolong tunjukkan



wah wah berpantun u.tak la saje saje je pantun tu nk kembalikan semangat berblog-blog ni.almaklumla name pon manusia hati suke berubah-rubah.cikgu CGG pon ckp cam tu.Cikgu Z cakap CGG ni tak de prinsip.sedih aku cikgu ckp mcm tu.tapi sebenarnye tak terase langsung, sebabnye CGG tau memang CGG mcm tu.wahkahahaha...




tgk la sekarang, blog ni dianggap "bersawang" walaupun tak bersawang sebenarnye.biase la faktor malas..CGG tak mcm Cik SuperA.. yang rajin sgt update.wahh kau bace nanti mesti kembang..kau kembang bg tau aku nanti.



blog ku dh berwajah baru.boleh la dianggap baru.macam pantun kat atas.CGG ni tak la pandai sgt bab edit-edit ni.dlm proses pembelajaran katekan.nak edit-edit sikit-sikit tu boleh la.dan ni la hasilnye.nak kutuk silakan.nak bg nasihat pon bg la.tak kesah pon.nak kutuk lg bgs.boleh baiki editan CGG.
CGG ni singkatan Cik Gallus Gallus.Nak tau gallus-gallus tu ape cari la...pakcik goggle sedia membantu anda.sebab pilih name ni..kawan-kawan asyik panggil name yg same je dh sebati dlm diri.comel pulak name gallus gallus ni..tp dlm alam maya je la.dlm ic name maintain ok..
ni nak cuti ni lame, CGG nak gi round Kedah.ni nak practise ckp kedah.chek suko ckp kedah ngn penang walaupun tak tau sgt.nnt chek upload byk-byk gambor erk.chek sukp no sbb ade camera..

4 kate-kate kepoh:

superanan said... BALAS

cik superA eh? tak pepasal. aku hanya update bila ada MASA dan RASA. kalau dah selalu update tu maknanya banyak lah MASA aku dan RASA aku tu. cik Gallus Gallus atau nama pasar kau: AYAM! :)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

kire update jugak namenye cik superanan oi

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

hi galus2


cOmei je :P

Cik Gallus Gallus said... BALAS

miss lolly a.k.a luvfareda: name je la comei

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D