f

Wednesday, November 10, 2010

superbaby yang gile tapi cute!!

aku nak cakap baby-baby ni gile pon ade.nak gelak golek je ala hindustan kat lantai..kalau ade la baby-baby macam ni dekat bumi ni aku tak nak carik lelaki.nak baby ni je..tak nak curang..tak nak buli...nak sayang je dia macam pakwe sendiri..(ape selera aku lain erk???)..hahahaa...

korang better tengok sendiri atau memang yang dah pernah tengok.dapat ni pon dekat mukabuku adek aku.pastikan korang gelak guling guling.tak gelak korang memang tak de hati,takde jantung, takde buah pinggang,takde ginjal*ape kena mengena sume ni...hheheh




tengok je la...layan~~~~~~~~~







p/s:comel gile a'r...minattttt...nak je aku ambik peluk ketat-ketat,cium-cium sampai lemas...

10 kate-kate kepoh:

fiD said... BALAS

erkkk, cam nak picit2 pun ade, hhih

Cik Gallus Gallus said... BALAS

fid:yep..btul-btul

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

C0mellllllllllllllllllllllll.

Heidi Shafiq said... BALAS

hahaha.. comel giler.. rase nk pijak je.. :P

molmolla said... BALAS

lol!!! comel sangat nih T__T

Cik Gallus Gallus said... BALAS

miss lolly:comel mcm miss lolly*nak bodek ni.hehehee

Cik Gallus Gallus said... BALAS

heidi shafiq:ehhh u tak mo tak mo pijak bf i...*mcm nk kene penampar je

Cik Gallus Gallus said... BALAS

molmolla:yep..yep mmg comel..

Anna Boleyn said... BALAS

hahahaha comel gile okay! hana pon geram.

Cik Gallus Gallus said... BALAS

anna boleyn:btul..btul..mmg comel

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D