f

Monday, November 1, 2010

tidakkkkkkkkkk...bakal mengadap mama singa


gantung diri bolehhhh????ohhh tidak tak sentuh syurge aku nanti.tak nak aku...tapi ape nak buat sekarang...ape nak jawab sekarang...ape yg nak cakap sekarang...ape yg nak dikelentong kan sekarang...nak lari...nak duduk.....nak berdiri tegak ke...nak lawan cakap ke...nak back up diri ke...nak terime je....nak telan je bulat-bulat....nak ape sekarang niiiiiiiiii.........................


kenape mesti subjek bm yang bermasalah buat ape.nape tak subjek lain.knape..knape...la..knape tak bi ke, math ke, bio ke yang cikgu ye tak singa..knape mesti bm....ingat bm senang ke ape..cakap senang la....tapi bile nak start tulis rase macam tak keluar pape pon.nak cakap bukan melayu, kulit coklat hitam bukan putih,mata hitam bukannye biru..tapi kenape boleh rendah jugak...memang eden mengaku den ni bukonnye seorang yg sastera, jiwang karat,puitis tapi tapi tapi ishhh masalah betol.kusut saraf-saraf dh otak ni yg semestinye mmg dah kusut.

ade ke patut seorang mentor markah ye lagi rendah dari mentee ye???patutkah patutkah???
tapi mane la aku nak tau markah aku boleh rendah dari die...kisahnye aku adalah seorang mentor.ala yang macam mentor kat tv3 tu..yg nyanyi nyanyi tu..dah nyanyi dpt duit...cehhh mcm tak tau...dah aku ade orang mentee atau tak tau protoge atau protauge...tugasku memastikan markah bmnye meningkatkan.tapi dikalau penurunan berlaku dalam markah mentor atau mentee markah akan ditolak...jeng..jeng...jeng...tak ke binase tu...tulis bagai nak rak..tapi kalau salah sorang turun markah tolak....

alkisahye..sedihnye nak citer...malu pon ade..tapi nak citer gak....markah karangan aku lagi rendah dari die.beza markah aku 85/130, PROTAUGE ku 100/130.anda kire la sendiri bezanye...mase dapat markah tu rase nak terjun bangunan pon ade sebab nak memikirkan ape nak jawab dengan mama singa.yang mama singa tu dok pandang-pandang je tadi..aiseyhmen yang aku ni cover la sikit gelak-gelak kat cikgu.tadi pon sorang member dah kene.member dah la karangan terbaik tapi kene potong markah sebab mentee yg aku nak marah pon ade yg macam @#%$##^ tu buat die potong markah.td nak je die meletus gunung berapi die tadi.tp nasib baik kiteorg dah padamkan dulu pakai air sebab nak abiskan paper terakhir.

sekarang ni tertanye-tanye adekah mama singa akan:

A: puji aku sebab markah mentee naik
B:kutuk aku sebab markah aku lagi rendah dari mentee

sedang dipertimbangkan A atau B.korang rase yg mane...yang mentee aku ni mase dapat markah tibe-tibe datang,"aishah aishah terima kasih terima kasih".yg aku ni terpingge pingge melayang ke mane-mane.aku bukannye buat pe.just provok die ingat tu ingat ni sblm exam..jadi jawapan nye akan diberi tau akan datang. kite tunggu mama singa kite habis tanda kertas exam dan aku menunggu dengan hati gundah gelana,tak tenterak, tak aman..tak sume la...

p/s:balas dendam tengok drama korean!!!!!!!!!nak berlagak bercinta dengan actor korean.


8 kate-kate kepoh:

Jey Yusuff said... BALAS

2 tandanya u hebat mengajar. klu org tnye knape rendah.. ckp la bg peluang. hihi.. salam perkenalan dr jey yusuff. follow ur blog

Cik Gallus Gallus said... BALAS

hebat???
terkesima sebentar
mane ade hebat.
bgs jugak idea tu
akn diambil

SweetyMui2 said... BALAS

hahahaha..chill..ada hikmah tu.keke

Cik Gallus Gallus said... BALAS

mungkin betul jugak ade hikmah disebalik sume ni

cik helena said... BALAS

cikhel rasa macam adil lah kan begitu?tak gitu?ade kelebihan ade kekurangan..hehe

Cik Gallus Gallus said... BALAS

betul gak cakap cikhel tu

einaz shah rizal thomas said... BALAS

ting tong.
boley masuk belog ni.
just want to say hi to owner belog.


love einaz!

Cik Gallus Gallus said... BALAS

hehehehh ;D
HYE IENAZ

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D