f

Thursday, November 4, 2010

Ailyl Mystery GiveAway!

kenape hari ni terlebih rajin ni.sampai teruje nak masuk contest.aku ni dah jarang masuk-masuk contest.kalau masuk pon malang sungguh.mane penah menang.tak de tuah langsung.mungkin sebab lapang je hari ni.takde keje,hati senang, perut senang,usus kecik usus besar senang, jantung senang,tangan kaki senang, poket je tarak senang.almaklum la tau tau je la.kering kontang.



hari ni masuk contest yang Ailyl Rozanna buat.die buat contest sempena birthday die yg ke 24.die ni cute sebenarnya.kalau die teddy bear nak je aku cubit cubit pipi die.bukannye ape sape suruh cute.tgk aku dah jadi kejam..






aku ni la pandai sangat mewarne.takat pernah menang contest warne mase darjah 3 boleh la.sekarang ni boleh la ajar-ajar adek-adek mewarne.ye la sebagai contoh teladan.wahhh waahh bangge sendiri.masuk bakul angkat sendiri..heheheheheh.

berdasarkan ape yang aku warne not bad jugak kan???ingat tangan dan mate ni dah berkarat dah tak ingat warne color.okeyhh kite mule dari rambut.rambut nape warne coklat sebab tgk warne rambut Ailyl la.ala ala coklat oren.den tak dpt la nak buat sejibik macam die sebab bukan profesional.gune paint je bukan pakai adobe.and then muke dengan tangan sure sure la coklat mude.sebab orangnye putih macam jepun.tak dpt nak carik warne cerah lagi.nnt tak kene pulak.

lepas tu baju t-shirt warne pink sebabnye tengok blog Ailyl kebanyakkan warne pink.peminat tegar pink kot.lagi pon die memang cute dengan warne pink.pink biase untuk warne anak patung je sesuai.seluar pulak warne merah sebab nak matchkan dengan baju.match kot??nak warne kan putih tak nampak pulak.nak warnekan hitam pon same jugak.jadi decide pilih merah and buat jalur-jalur hitam kat tepi.macam seluar track suit.ni la terikut design seluar adidas.kasut lak warne biru entah tak tau kenape maybe sebab match dengan warne seluar and baju kot.lagi pon biru salah satu colour favourite.heheheh

so, secara kesimpulannye, bagi aku ni okeyh la.tak over tak kurang.tengah-tengah...boleh ke??? sape-sape yang merase diri mereka handal dalam bab-bab mewarne bolehla join kat http://memorianna.blogspot.com mane la tau korang boleh menang.heheehe..saya dengan rendahnye yakin tak menang sebab memang saye ni tak reti memekapkan orang mahupun patung.tapi ni sekadar mengisi mase yg terkosong dan saje nak melincirkan karat-karat yg dah terkumpul.GOOD LUCK GUYS ;D

2 kate-kate kepoh:

wannurfazrini said... BALAS

wahh pandai colour guna mouse ! i punya tak siap lagi ! nnt dah siap jenguk tgk tau ! goodluck dear :)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

wannurfazrini: ala bukannye pandai mane..sekadar cube nasib je..good luck to u too

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D