f

Friday, December 3, 2010

BIKIN PANAS INI BLOG EP 3

aku lambat betul update..busy bebenor sekarang..asyik keluar rumah je..tapi bile dok rumah melayan jiwa yang tengah jiwang karat layan cerita taiwan sama korea.hahaha..nak kasi kosing sama la ni blog yang best..semua best ok..tak rugi tengok..buat tambah member..salam akhir..



HAPPY MENYEKODENG




wafa zaini



nama di beri wafa zaini begitu indah..*cewahhh..blgonya indah bak tuannya..begitu teratur and tersusun rapi bak buku di perpustakaan negara..tipu la mcm pustakan negara..kat sane pon serabut bagai..tapi blog ni indah kasi tenang mate yang memandang..mari usha untuk menenangkan mata anda





Nieza's Site

seorang yang minat photographer katanya..mari kita menyokongnya..lepas ni boleh jadikan saya model jalanan ye..hahahah..pandai jugak dalam edit edit ni..pergi la mintak tolong dia mana tau boleh bantu..hehehe




didi notti


comel aje..i like ur pipi tembam..kasi goreng boleh..hahaha..jahat nak goreng pipi orang..
nak kasi coklat dan aiskrim kat atas tu tak..boleh poskan..;D*MUKE MINTAK MENYEPAK





m!da BucHuxX

Mida den suka dia lompat.tinggi..tinggi benornye..den tau la den ketot je..
tipu je aku ketot..aku..tapi blog manyak cantik..



iqbalhakimi


seorang pe'blogwalking tegar.hahaha..dia rajin menerjah blog orang..
dia tak lokek idea dan pandangan so kalau nak pandangan boleh terjah blog dia
boleh kan iqbal??..boleh la musyuk..musyukk..hahaha



deqdeq



asalkan dgr macam deqdeq tu adek adek..boleh la kot..aku pangkat adek dengan dia..
blog dia ada mcm-mcm kan kak..saya baru tau uncle seekers kena saman..padan muka..
thank u kak dpt jugak gosip ni..hahaha



Miza Yusof


aku banyak jealous ini orang..masuk banyak contest lepas tu boleh pulak banyak menang..
bertuah betulll..bile la aku nak menang pulak..sobs sobs..nak nangis..tolong bagi tisu sekotak ke kasi baldi takut banjir..hahaha..nak join contest boleh la usha dia ni..mmg banyak lobang contest


diriku..dirimu..& dirinya

kecik..cinonet je akak ni.mate sepet macam minah cina..
banyak comel blog dia.. i like ur bee dekat tepi tu..
kasi nak..



tag2


LEPAS NI NAK MASUK MOOD CONTEST.JANGAN BISING .HAHAHA

10 kate-kate kepoh:

HonEyBuNNy said... BALAS

salam..nak skodeng blog ne jap..heheh

fana said... BALAS

*sentiasa skodeng*

Cikbelog said... BALAS

boleh la skodeng2 blog ni.hee

Syafiq Rosli said... BALAS

huhu..nt promote sy plak eh

mie said... BALAS

tu dia...
banyak blog di review...

Sharinginfoz said... BALAS

apa lagi terjah

Tomato Gurl's Life said... BALAS

cik tom kenal miza n iqbalhakimi..yg lain tu boleh terjah pasni..bl nak review blog cik tom plk??hehe :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... BALAS

layan saja tak kira blog

iqbalhakimi said... BALAS

hehe...thanks cik gallus gallus...xsangka ada tersenarai..terharu nie =D

Aisyah AR said... BALAS

wah!! niceee....blh tambah kenalan terus gini...hahahh!! thanks sharing...

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D