f

Thursday, December 2, 2010

Berblogwalking cara mudah melalui BLOGLARIAN


CLICK THIS
http://bloglarian.blogspot.com/


Saya suka berblogwalking kerana dapat skodeng awek-awek cun ,balak-balak handsome, mokcik mokcik yang kepoh,pokcik-pokcik yang berinfo dan adek-adek yang cute miut..huahuhua...ni ha bila bw dapat banyak gossip, info, berita, tutorial yang berguna lagi berfaedah..gossip tu faedah tu..ye anak-anak ingat gossip tu berfaedah..


sudah menjadi follower bloglarian


nak tag :

SEMUA YANG SINGGAH BLOG NI.BAGI ADIL DAN SAKSAMA..
TIADA PAKSAAN DAN KEKERASAN



Nak menyertainya:


1) Letak banner SEPERTI DI ATAS dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

3) Follow Bloglarian

4) Tag 3 orang atau lebih rakan

5) sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment

6) Tinggalkan link post anda di comment entry INI

7) peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..

8) tiada tarikh tutup buat masa ini



JOIN THIS

tag2



17 kate-kate kepoh:

mie said... BALAS

nak kea berlari ni..
lari lari lari..

NURUL said... BALAS

nampak menarik

CGG said... BALAS

hehehhe...
oooo blog pun leh lari2:)

ProfHariz said... BALAS

Wahhh. Contest lagi tuh

http://profhariz.com

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@mie

lari..lari..gagah berani.hahaha

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@NURUL

mmg menarik ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@CGG

mmg boleh lari..hahaha

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@ProfHariz

join..join

Enna Banana said... BALAS

enna nak join jugak boleh? >.<

BlogLarian said... BALAS

Assalam, Terima kasih kerana sudi sertai senarai BlogLarian. Blog anda akan dimasukkan tak lama lagi.
Terima kasih

maiMOONyet said... BALAS

tag? TAKUT! xD

Tomato Gurl's Life said... BALAS

wah ade jgk contest macam ni ye...good luck!!

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Enna Banana

amat dialu-alukan

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@BlogLarian

terima kasih ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@maiMOONyet

mesti buat..hahaha paksaan pulak

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Tomato Gurl's Life

ade..ade..mohh join ;D

asfira aminuddin said... BALAS

bunyinya menarik sungguh bila u promote kan. hihi. nak gi jenguk sat!

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D