f

Thursday, December 2, 2010

Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie

Anda tak tau siapa Zairie..saya pon tak tau tapi bile terjumpa blog dia dan bace entry dia..not bad jugak.. so aku ni memang rajin bab bab peramah ni..so join la segmen yang dia buat..mohh join bersama-sama.


dia akan promotekan blog anda..blog aku ni cakai lagi so perlukan bantuan seperti golongan ini.baru boleh maju..Majukan Sukan untuk negara*ape kes masuk sukan malam-malam..almaklum kecewa bile malaysia kalah sama indonesia lawan bola..huahuahuahua



mudah sahaje...follow it


  • dah siap, tinggalkan permalink URL anda dekat ruangan komen tuan rumahnya bukan di sini



PERINGATAN :tarikh tutup : 11.59 PM (Malam ini)


JOIN THIS

tag2



7 kate-kate kepoh:

iqbalhakimi said... BALAS

wah..ada tapak baru untuk mengenali blogger lain..thanks for da info cik gallus gallus..tapi macam xsempat jek?

Puteri Iqa Izyan said... BALAS

wahh.rajin :)
tak sempat nak join.. ;D

good luck dear :)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@iqbalhakimi

TU LA..lmbt sgt bg info..kalau tak iqbal blh msk kan ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Puteri Iqa Izyan

rugi betol..tak pe la
tenkiu ;D

sHeD cepet said... BALAS

ala..xsempat nak join pulak

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@sHeD cepet

tu la..saya lmbt sgt buat..

Zairie Husin said... BALAS

tak apa.. nanti zairie buat lagi ye sesi nie.. erm.. cik galus2.. thanks ye join.. :D

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D