f

Tuesday, December 7, 2010

BIKIN PANAS INI BLOG EP 4

sudah kembali menghangtkan blog anda..hahaha..mari mari skodeng mucuk mucuk saya..


HAPPY MENYEKODENG


no92a

simple kan blog dia..blognya berdasarkan hatinya..dia nak tulis ape..suke dia..disebabkan aku tak tengok tv dengan radio semalam so aku tak tau pasal sukan..wooo happy bila malaysia kalahkan loas..ambik kau..kalah jugak..



IM JUST A KID

member satu sekolah..cun..cun..tapi dah booking daa...melepas korang..
blog dia pon pasal personal life dia..pink colour daa..
mohhh jenguk..



emiko sachiko



tuan rumah comel..i suke..hahaha..blog manyak cute mcm tuan nya ;D



aku kamu adalah satu !


bannernya aku suka...kate kate hikmah tu "just stopping to say hello"..saya dah stop dah dekat blog anda anda say hello ;D



C.E.R.I.T.E.R.A SARA

banner dia aku paling geram..asal best sangat..akak kenape mesti buat saya jealous..
kenape akak fly korea tak ajak saya..sob..sob..tolong sponser tisu sekotak....
nanti balik bawak ole-ole ke..atau bawak balik pelakon2 korea..atau mintak tandatangan sudah la..jealousnye...

6 kate-kate kepoh:

mie said... BALAS

fuyoo..
gallus kembali...

.::WaNiE::. said... BALAS

the last two blog comelnyeee sgttt

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@mie

ye sudah kembali..untuk menghavockan dunia anda

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@.::WaNiE::.

dah comel ape lagi terjah la ;D

fyqa suhaili said... BALAS

gallus-gallus tq taw.entry nie best !!! =P

iLa SaHaR said... BALAS

bagus2menarik nie.. memang comel2 header dorg nie.. nak suh dorg join contest bina header kat dunia ila la

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D