f

Friday, December 31, 2010

BIKIN PANAS INI BLOG EP 5

maafnye dah lame tertangguh segmen ni..sebab kerja kerja perpindahan berlaku..sekarang sudah stabil baru nak mulakan balik..tapi bile dipikirkan balik..tamatkan je la..sebab ade yang belum selesai..ni review yang terakhir..insyaallah kalau aku rajin.aku akan buat laginye..





blog yang simple aje tapi penuh dengan info ye ..comel aje blog diakan..ape lagi terjah beramai-ramai. ;D



SANDRA AZWAN: Fashion Designer


seorang pereka fesyen..kalau omputih kate fashion designer..
baju rekaannye memang tip top la wa ckp lu..tapi kalau nak pakai bawak pi jalan jalan kene pikir duapuluhempatkali..nak buat baju raye boleh kot..




wanita islam

nama nickname pon wanita islam mesti blog yang penuh dengan unsur unsur dakwah..cerita cerita dan kisah kisah tentang islam memang sedap dibaca dan boleh menyedarkan hati yang sudah hitam ini..





sofea


ni aunty sofea..blog berkisarkan personal life sebagao seorang ibu, mama, umi,emak, mak, omak dan amak..kehkehkehkeh..anak anaknye muka chinese u..comel comel comel ;D



ascha zakaria


dia ni minah cun la.muka ala ala minah arab..family pon muke arab arab gitu..mungkin kot ada darah arab..betulkah ana bilang ni..comel je tgk blog dia..newbie lagi dalam dunia blog ni..so mari la beramai-ramai support dia ;D









5 kate-kate kepoh:

ejulz said... BALAS

panas! memang panas.. huHu

mie said... BALAS

fuh!!
lama xberupdate..
akhirnya muncul lagi

Afra Yuri said... BALAS

wah buat blog review eh? cool! :)

cik fara @ fanadz said... BALAS

wah..menarik2.especially blog sandra tu..cantik2 lukisan n pic dia.:)

The Bee And The White Roses said... BALAS

cantekkk..;p

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D