f

Wednesday, June 17, 2009

sekolahku syurgaku or nerakaku

hari ni genap 3 hari bersekolah semula.nak bangun pagi punye la liat sampai dah kunci loceng phone pon still buat pekak je.dengan bantal yang ade terus tutup telinge nie.malas nak dengar. akhirnye bangun jugak lepas digertak oleh adek aku.maen gertak gertak la aku tau la aku ade hutang ngan die.bertuah punye adek. aku bangun selalunye around 5.30.paling lambat pon pukul 6.dah la aku mandi lambat.tapikan aku rase aku mandi cepat. yela mane tak nye nak buang anasir-anasir kotor kat badan and gigi sampai bersih.

yang membuatkan aku malas nak bangun hari pertama je dah hujan.aku bersyukur gile sebab hujan pagi tu.tak yah ade perhimpunan pagi.asal perhimpunan je mesti cakap bende yang same. menyampah betul!!! terutama si pengetua.tapi dah naseb ade gak perhimpunan.sial betul!!!!aku menyumpah orang mase tu.ade ke si T tu suruh aku panggil cekgu cekgu kat bilik guru.wooo!! mase tu aku nak lari tapi si T nie siap tahan aku.aku tau la aku pengawas.dah la mase tu budak dah ramai.yang aku ni tak turun turun lagi dari block dengan begnye lagi.cekgu ni tak menyabar betol. dah aku panggil perhimpunannye lak sekejap je.dah la aku tgh mendidih sebab dak-dak pompuan india or dikenali keling and minah minah melayu yang bajet bagus buat bising.aku tak sempat nak maku hamun dieorang perimpunan dah habis.sabar je la.

selama 3 hari sekolah balik awal tak de kelas.selalunye balik rumah around 4 pm.tu belum campur dengan koko sampai pkl 6.cume hari ni je balik agak lmbt skit sbb ingatkan ade kelas arab tunggu punye tunggu ustazah tak datang datang lagi.ape lagi ade yang dah balik.tapi yang budak budak baek termasuk aku dengan setianye menunggu ustazah sampai kul 3. nasib baek tadi tak bosan sebab budak budak aku bawak phone.cume ake je tak bwk phone batery kong.lagi pon aku nak jd budak baek.he.hehee..sha sha macam la kaw baik sgt."baikkkkk" sgt sampai bersekongkong dengan penjenayah kelas.whua..whua..

yang aku bengang sekarang pasal folio sejarah.nasib baek folio geografi dah anta.selesai gak masalah yg satu tu. sekarang nie aku tgh baiki folio nie.hari jumaat ni nak antar.kawan aku sorang nie dh la tak siap lagi, tp disebabkan aku yang baek ati nie tolong la die.ish..ish.ish baeknye kaw nie..perasan je lebih...nasib aku baek sebab tak yah gie muzium.cekgu kate tak yah ade tiket.mase tu aku nak je peluk peluk cekgu.naseb baek aku waras lagi.happy tahap gaban bile cekgu kate macam tu.hari tu nyaris-nyaris aku nak buat penipuan kat cekgu..jahat gile kan aku nie...pape pon folio 80% dah siap.lepas ni tamat la masalah aku tentang folio.

1 kate-kate kepoh:

Monkey D Luffy said... BALAS

best kan zaman sekolah

muahaha

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D