f

Friday, January 22, 2010

dot.dot.dot.dot.dot


ye aku suke mencacatkan mate sendiri tp dlm gambar je la.realitinye mane boleh ubah mate.gilak ape..

skrg ni aku mcm tulis report
setiap minggu baru aku update blog
tak tau la nape malas nak mampus
padehal gune computer boleh dikatekan hari-hari
check hari-hari tp malas nak menulis..
tu la name penyakit M...

sepanjang minggu ni tak de pape a'r.blaja.blaja and blaja..
tp agak bengkek jugak.menyampah tul klau kene masuk lab chemistry
miskin nak mampus
lantai ade simen,lobang-lobang plk tu.meje kotor gilak.kusi tak cukup..
memang derite sungguh
tu pasal lab ni skang psl cikgunye
bukan aku nak kutuk ke ape*skrg ni tgh kutuk la ni
suare alahai slow...td aku ddk blakang hmpr2 tak dgr..
pastu cikgu ni nak ltk kepale atas meje skit pon tak leh..
ari tu member aku saket perot biase a'r mslh pompuan.mungkin saket yg t'lampau die ltk kepale,skali cikgu tu kate
" bangun bangun, saya pantang klau org ltk kpale kt meje"
.
aku dgr mase tu ckp je la dlm hati"cikgu ni tau ke die ni saket.selidik la dulu".
mmg kite tau mane boleh tido dlm kelas lg lg mase cikgu mengajar tp bg la kelonggaran skit.tanye la ssb ape ke tu ke..ni maen sembur je..dh la mase addmath member aku nangis sbb saket perut ssgt la.kesian gak la aku tgk
aku lak tak boleh nak tlg pape.aku pon mase tu saket.solsoma baii..
sekse gile..skrg ni tgh demam nak bernafas pon mcm tak lrt.lg la nak naek tangge umah pon semput-semput.nak tido lg ssh.smlm pon t'bangun byk kali..aiii tak pe saket tu maknenye allah tgh hilangkan dose aku kot..maklum banyak dose gak la..

ni pasal subjek sivik.aku memang cuak gile klau cikgu ni masuk.suspen nak mampus..
minggu lepas ade die srh buat garis hidup
kau nak blajar takat mane dpt pe,keje mane,anak brape,kawin bile and bala..bla yg berkaitan ngn hidup akan datang.dh mase tu sebut ikut nombor name...
thank god aku tak di sebot.aku ni takut gile klau nk ckp kt depan org yg aku kurang knl.
ade skali tu aku kene berdailog..
aku terase mcm nak sumpah je si hadi tu bile die sebut name aku.naseb baek aku dailog ngn syafiq..biase biase je la dialog.dialog si hanizam ngn khud lagi superr
mentang mentang dieorg couple ayat bgs nak mampus...

yeahhh yeahh ahad ni buat event kat umah aku.tak sbr aku..dh la kire terakhir jumpe dieorg.walaupun minggu dpn jumpe lg.tp bdk yg masuk teknik minggu ni last.sedihh gile..
makan standard a'r ikut bajet satu kepale 8 ringgit.korang mkn la la ikut korang byar.tu la byr skit sgt so mkn pon skit la..kadang-kadang aku terase gak ngn dak dak ni.kate kawan satu kelas tp skng lepas berpecah kelas laen dh tak nak geng lagi.nak je aku mencarot kat budak tu..heiii buat tambah doase aku je..alasannye"kecik ati aku................"*selanjut je aku yg tau..naseb baek mase tu aku tgh saket,mls nak ckp byk2 buat saket ati aku je...dah a'r bla dlu
nnt aku update lg k........tarappppppppppppp

5 kate-kate kepoh:

Jard The Great said... BALAS

penyakit M bahaya.. ehehe.. nnt idup miskin...

isha said... BALAS

jad:btol.aku ku praktikkan nasihat mu

hariz said... BALAS

bahaya ni bernafas pun tak larat haha

hariz said... BALAS

bahaya ni bernafas pun dah susahh haha

ahmad said... BALAS

aku dulu pun blaja addmath.....cukup2 makan....sekarang amik lagi pun aku rasa keputusan tak beza sangat...hehehe

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D