f

Friday, January 29, 2010

dua hari membisu dua hari meng"rock" satu hari kembali normal

monkey Pictures, Images and Photos

comel siall monyet ni..mate die yang aku tak tahan tengok.macam nak cungkil bijik mate die.eleh aku pon ade mate cam tu.tak percaye.seekau jangan nak samekan aku ngn die.mate je same walaupun hanye editan semate-mate.ade sape sape nak aku cacatkan mate.sorang aku dh cacatkan.anan aku terfameskan kau la pulak..gambar ni aku cacatkan atas dasar keikhlasan dari dalam dalam dalam dalam dalam dalam dalam lubok ati aku...
ape yg aku ngarut ni..taraaaaaa tu la sikap aku.tajuk bertentangan dgn cerite.skrg baru nak masuk citer ni...lalalalalal..nyanyi nyanyi dulu..relaks relaks renggangkan skeleton skeleton anda..tarik nafas hembus tarik hembus pushhh!!! pushhh!!!nak bersalin per...

ha sebenarnye aku tak tau nak mule cam ne..otak tibe tibe blackout.ok mulakan dgn bismillah disudahi dgn alhamdullilah begitulah sehari dlm hidup kita mudah mudahan diredhahi allah..nasyid bermule...t'alim la pulak slalu layan korea je..

minggu ni aku berhadapan dgn masalah komunikasi..suare aku hilang bai!!!!!!!..
tu yang title cam tu..isnin and selase 2 hari aku suare aku tak boleh nak kuar sebab ahad aku bantai sirap ais byk byk bapak sodap..tu nnt aku aku citer.mase hari ahad tu ade hint yg suare akan hilang esok so aku dah bersedia.sekali bangun taraaa nak ckp tapi tak kuar...pastu hari rabu and khamis suare dh ok sikit.dh boleh kuar suare skit sikit tp laen la buntinye.suare rockkk..aku suke suare tu..ingatkan nak kekalkan je...cehhh tak jadi kekal suare cam tu walaupun aku bantai ais mase suare tak de.dan hari ini suare kembali normal..sedihh sedihhh syahdu sungguh..

lepas ni tak boleh bg alasan...time time aku tade suare sgt yang paling aku suke giler giler a'r part yg paling best bile cikgu srh cakap atau jwb, aku tak pyh cakap.aku tulis note bg kat cikgu yg berbunyi"cikgu saye takde suare"...hahahha..ade mase tu cikgu sejarah suruh jwb soalan..tibe-tibe die pegang aku srh jwb..dah la mase tu aku blur..tp dieorg ckp kt cikgu aku takde suare...mase tu sonok giler tak pyh jwb.

ade lagi time tahun lepas waktu class arab.mase tu kene buat pasangan pasangan pastu buat dialog.mase tu memang ramai yg demam and ramai tak dtg sekolah tp aku setia dgn sekolah..bajet bgs je..aku dikire bernasib baik mase tu ade partner yg takde suare jugak so pe lagi ckp ngn ustazah kiteorg takde suare dan suare yg kuar tau tau je la mcm mane..

musim aku takde suare setahun skali due aku akan kene.tiap tiap tahun mesti kene punye..
peringkatnye aku kan selseme dulu pastu die akan naik batuk pastu demam then batuk balik skit skit pastu terjadila kejadian tak de suare.part yg last paling aku suke..suke suke..
hari ni aku bukak facebook tgk anan punye facebook..cehhh kau demam kau salahkan aku

*pushh tuk tumbesaran

aku memang dah biase bab kene panggil name name pelik..lagi lagi time takde suare
ANTARE name aku: BISU, RTM YG GUNE TANGAN TANGAN*phm phm jela
asyup yg bgi name..thank u so much la kat kau..aku ni kite dianggap virus jugak la..please erkk kdg kdg je..minggu ni aku iffaa yg kene..kesian gile..aku ucapkan kesian kat kau

tapikan yg tak bestnye bile aku nak bercakap tak terkesampaian..terbantot niat aku..padehal mse tu byk giler aku nak citer kat dieorg..bile aku nak cakap dieorg suruh aku berenti b'ckp alasan "kesian aku dgr kau ckp mcm org nazak".kurang ajakkk..tak pe aku dah biase dari tahun lepas lg..so trime dgn ati yg redhooo..
















5 kate-kate kepoh:

Aidi-Safuan said... BALAS

huhu...sian je suara takde. cam best plak xde suara xyah jawab soklan. nak tiru la idea nih! :p

isha said... BALAS

nasihat
minum atau mkn ais byk byk

cik EPAL said... BALAS

besarnya mata :D

superanan said... BALAS

haha.
dah kau mmg penyebab.
tahun lepas, lepas aku bahan kau takde suara aku terus takde suara. ni aku tgh takde suara plak.

dem !

isha said... BALAS

wakakakahhh
padan muke
tu la sape srh ejek aku
spe yg ejek aku mmg akan dpt blsnnye

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D