f

Friday, April 30, 2010

bertukar warna kulit

jangan disangke ular yg boleh bertukar kulit.manusia pon boleh.bg aku manusia bertukar kulit waktu kulit menggelupas.tp aku bertukar warne kulit.cantik siot berbelang-belang handsome macam zebra.zebra tu dah la cute mean aku pon cute..hahahah ni yg nak masuk bakul angkat sendiri ni.



terase macam nak buat haiwan peliharaan pulak.dulu mase kecik-kecik zebra pon aku panggil zirafah.tak ke bengapnye.zirafah tu tinggi bak KLCC zebra kontot bak adek aku jauh beza langit dan bumi.dah keluar dah falsampah.




hitam itu seksi,lagi menawan.tp boleh ke dianggap kulit yg hitam seksi dan menawan.seksa ade la.aku nak tengok negro pon tak lalu.tp kalau bangla lalu, mesti panggil abang manissssssss padahal tak la manis mane.




putih kan??putih sgt kan???



sungguh hitam tu baru bab muke.korang pon boleh bezakan gambar yg yg kat header tu.beza bebenor.kat atas tu la muke aku dan adek aku yg putih tu.mane tak ye berjemur dekat court tennis hari-hari sebab mssd dah dekat.dan kat atas ni la hasil warne kulit yg telah terhasil akibat berjemur.ni baru mssd.hari ni pon hari yg terakhir aku latihan pusat sebagai wakil daerah gombak.3 hari aku kat court tennis.panasnye Allah je la tau.tambah dengan penatnye.hari first yg tak tahan.naik gile aku.budak-budak lain pon same.minggu depan lak msss.OMG!!!


tu baru muke.tangan belum lagi.tangan aku berbelang la bak zebra.mane tak nye aku pakai inner sampai pergelangan tangan je.yg terdedah tu la yg hitam.sabar je la...ape nak buat.korang mesti cakap nape tak pakai sunblock.aku punye suke la nak pakai ke tak.sebenarnye aku tak suke.sebab aku akan rase melekit kat muke dengan tangan.berpeluh pon aku rimas lg nak pakai sunblock.aku sendiri yg cari nahas nak hitamkan muke dgn tangan.


ni keluarga tenis.yg pendek tu tak main lagi.tau tido je kat rumah.die la permaisuri paling lame tido kat rumah.patutnye ade lg sorang.tp die mewakili hulu langat sebab dah pindah sekolah jd pindah kontigen jugak la.bapak aku selaku pengurus kontigen gombak dan mak aku selaku driver yg hantar dan mengambil dari court tenis..ni yg nak berlagak sikit ni.sikit je la

Aku: Johan P18 BERGU/Naib Johan P18 Perseorangan

Amira:Naib Johan P15 Perseorangan/ bergu

arfah:Johan P12 Perseorangan/bergu

arif:Tmpt ketiga bergu L12

Doakan kan aku menang tau.nak jugak kumpul medal buat koleksi sejarah hidup.boleh cerite kat cucu cicit nanti bile dah tue nnt.haa dh berangan nak ade cucu cicit ramai.biar havoc sikit..


5 kate-kate kepoh:

syahira ariff said... BALAS

pakai fair n lovely laa sygs
nanti cerah balik
;]

helena's said... BALAS

masalah besar tau isha..sebab nak itam memang senang,,nak putih omakkau!susah!haaha

isha said... BALAS

syahira ariff:org tgh gune la ni.mcm nak sental je muke ni

helena:tau tak pe.dh bertahun hadapi masalah ni.dari start main tenis hingge la skrg

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

Xpe.

tukar kulit p0m tatap hawt.

:-)

isha said... BALAS

miss lolly:ayat menyedapkan hati

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D