f

Tuesday, November 30, 2010

Contest Mata Paling Menawan

MOOD:maseh belum keluar mentol ting ting tu..


  • anda WAJIB menjadi follower LAMAN CONTENG MISS LELAYANG
  • terbuka kepada blogger perempuan dan blogger lelaki
  • tarikh tutup : 5 Disember 2010 [sebelum pukul 12.00 malam] hehe
  • 2 pemenang akan diambil bagi setiap kategori :d
  • pilih gambar kalian dengan pose mata yang paling menawan korang rasa [boleh edit la sikit-sikit]
  • kalian buat entri pasal contest ni dengan tittle : Contest Mata Paling Menawan
  • buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?
  • letakkan banner kat side bar & masukkan link n3 ini
  • selepas tu ... letakkan link entri yang anda dah buat dekat entri miss lelayang ni



so aku decide pakai dua gambar..boleh la miss lelayang..


non-edit


edit


aku nak bagi korang menyampah ni..kalau rase nak muntah sila tekan pangkah awal..aku takmo bersepah muntah atas laptop korang..sape yang susah nanti..korang jugak bukan aku...huahuahua.

soalannye kenape anda rase mate anda menawan..sebab Allah dah bagi mate dekat aku yang terbaek yang aku pernah dapat..boleh melihat orang lagi..tapi aku sendiri yang mencacatkannye..tu la akhirnye aku pakai cermin mate daa..tu la tengok tb depan depan sampai terjojol bijik mata..ok..pic yang pertama without edit..lawakan..hahaha..ori tau,,mane main edit edit ni..agak sepit kesan dari pakai cermin mate tapi aku tetap bangge ade mate cun macam ni..agak lawak tengok mate sendiri saiz mate berbeza..sebelah kecik sebelah besar..ade aku kesah..mate aku cun..huahuaha.pic kedua with edit..aku main jugak edit sebab gambar ori memang mate kecik so aku kasi besar sikit..cutekan macam mate teddybear..sile muntah sekarang..kesimpulannye aku bersyukur dapat mate yang sihat*walaupun pakai spec ok..



BYE ;D



8 kate-kate kepoh:

Enna Banana said... BALAS

gambar ke dua tuh cam seram sikit jeh, sikit je lah sebab mata hitam uh besar semacam, neway good luck tau yayunk :)

mie said... BALAS

fuyoo...
menawan ni...
gue vote...hehee

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Enna Banana

terover edit tu

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@mie

tenkiu....tenkiu

Cempaka R.Minta said... BALAS

hhii
cantik
cempaka boleh join ?

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Cempaka R.Minta

amat di alu-alukan

cik helena said... BALAS

penah masuk contest macam ne dulu.tp kalah t__t siap penganjur tu tak update lagi kite nye entry.kihkih eh sedihlah patutnya..

hamzah ian said... BALAS

cantik mata.. waaaaaa...

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D