f

Tuesday, November 30, 2010

Jom Terjah Blog AnakDaraDen

MOOD: takde idea nak tulis ape..so masuk contest banyak..
tunggu mentol keluar dari kepale nak citer pasal ape*ting..ting..




create your own banner at mybannermaker.com!


name pon lucky draw so sesiape yang banyak tuah di kaki ke tangan ke dia la yang menang ;D
hope aku ni ada banyak tuah sebab selalu ye fail bab tuah tuah ni.


Mari sertai secara berjemaah


jadi follower AnakDaraDen


copy banner seperti di atas di blog AnakDaraBen dan letakkan di sidebar blog anda


Post entry mengenai contest ini (tajuk entry "Jom Terjah Blog AnakDaraBen"), sertakan sekali pic di atas dan tag 2 orang rakan korang.


Alert kan kat AnakDaraBen yang korang dah join contest ini di comment box so senang tuan rumah nak terjah dan skodeng nanti.Mudah kan?


Nak tag:

Kak Suria

Aerzee Fathenee


Hadiah Menanti Amat LumayanSmiley


4 kate-kate kepoh:

lekatlekitgurl said... BALAS

thanks tag akak yer.. nnti ada masa akak sudahkan

AinnalinaRamdzan said... BALAS

SALAM PERKENALAN,

TAHNIAH, PENYERTAAN ANDA DITERIMA. Thanx ya atas penyertaan awak. Sm2 kt nantikan 28/12/2010 utk keputusannya k. Hopefully, u're da lucky one.

AnakDaraDen.

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@lekatlekitgurl

ok ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@AinnalinaRamdzan

tenkiu kak..semoge saye ni bertuah

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D