f

Thursday, November 25, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

disebabkan aku sekarang tengah menunggu loading cerita aku..jadi gunakan la mase yang ade ni untuk buat entry tentang blog yang aku suke anjuranBEN ASHAARI.kenal kan??tipu la tak kenal..blogger terkenal tu...hari hari orang view blog dia beratus-ratus..ok.okk.meh la join klik sini!!


bang ben suruh pilih 5 blog yang paling aku suke..mehh nak cakap semua aku suke..satu pon tak tertinggal..tapi blog yang aku pilih ni aku wajib masuk..kalau tak tengok tu rase tak sedap hati..tak sedap jantung..semua la ade..


LEKAT LEKIT GURL

ni blog kepunyaan kak suria..perhatian dia DAH KAHWIN tau.so please jangan nak menggatal..tapi bg aku bile tgk dia macam budak lagi..muke cute..macam anak dara lagi.huahua..aku suke blog dia sebab selalu jugak update..tak kire ape la dia nak update..blog simple and nice..so tak de la serabut nak tgk..nak

CIK EPAL

cik epal ni aku tak payah cakap la.hari-hari org view blog dia boleh cecah ribu-riban jugak..sempoi aje..blog dia dia nak kutuk ke nak maki ke suke hati dia..ayat baek punye..kepale gile-gile..still student so boleh la mengayat dia.hahaha..


BEN ASHAARI

walaupun bang ben yang buat segmen ni tapi anda tetap blogger yang paling saya suke..selalu update..boleh cakap setiap minit dia nak update..ade je idea terus menaip..dia kate dari membebel sorang2 baik masukkan dalam blog..dia ni hero dalam dunia blog..orang baru yang baru nak naik boleh terjah blog dia..and dia akan tolong..pasti naik punye traffik


AILYL ROZANNA

sumpah dia ni comel..kawaii person..dia ni addict dengan barang japanese.aku suke tengok dia..arghhh..dah tunang ok..so kau jangan ngade2 mengayat..banyak buat tutorial pasal makeup and photoshop..semua lawa-lawa..so pe lagi terjah la blog dia..


BISKUT SARKAS PAGE

monyet ni aku suke..ayat gile punye..namenye mai ok..blog simple gile..cerita rekaannye superbest.tapi dia nak rehat dari blogging.aku akan rindukan tulisan aku.ayat gile kau..cepat la kembali weyh..


aku tau tentang segmen ni dari blog ben sendiri.direct tau.hehehe..sebab follower dia..
bang ben saya dah letak dah url dekat blog yang saya suke.nanti kasi terjah itu blog okeyh.. ;D


P/S:TENGOK OH MY LADY AND SMILING PASTA.

51 kate-kate kepoh:

THE LEKAT LEKIT STORY said... BALAS

ni kak suria masuk mengadap cik Gallus.. Wah.. ni yang akak rasa macam nak comolot dengan cik Gallus tp tak bleh lak kan?? Apapun thanks ya.. akak tak comel pun.. comot. Macam anak dara ekk.. patut la orang selalu cakap akak & hubby bf & gf.. jarang orang yg x knl akan pk kitorang hubby & wife.. banyak Cik Gallus puji akak ni.. aduhai.. mengembang segala lemak2 kat badan. Apapun thanks yer Cik Gallus.. akak memang mudah senyum kena puji.. :)

asfira aminuddin said... BALAS

babe, i pun suka blog cik epal tu. mmg selamba. blog u pun apa kurangnya :)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@THE LEKAT LEKIT STORY

kak flying kiss je..muahhh.ala kak saya puji dari ape yg saye tgk..betul ape..tgk akak sendiri kate kak suria and ur hubby mcm gf/bf padahal dh kawin.same-same..saya mmg suke puji org

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@asfira aminuddin

blog cik epal best..alahai blog i ni ape la sangat.mcm cikai

deqdeq said... BALAS

blog awak pun sy suka....lurve the way u write....sempoiiiii...

Rozana Razali said... BALAS

aily kawai, cik epal gila2..

Jey Yusuff said... BALAS

blog cik epal dgn ben ashari mmg selalu jey terjah. jap lg jey terjah blog yg lain 2

Redbloodsnow said... BALAS

hanya 2 org je yg zie kenal kat ctue. epal n ben je..hehe. nk kepochi terjah yg lain ah..hiks

nanie said... BALAS

suke jgk dgn blog sis Aily :)

Matika Love 131020 said... BALAS

saya dh tag blog awak dlam blog saya...jom singgah balik..

mie said... BALAS

memang best...
gue pun tumpang suka la blog2 ni..
hehheee

nora said... BALAS

nak kena terjah gak blog2 ni semua ni. tapiiii blog awak pun best arr, saya suka =)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@deqdeq
tenkiu deqdeq..anda pon sempoiii..hahaha

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Rozana Razali

betull..betull..tenkiu ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Jey Yusuff

bagus..bagus..jadi sekali follower dieorg.sumpah best nnt

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Redbloodsnow

bgs merah..bolehkan panggil merah..hehehe

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@nanie

betul..betull..dia kawai gile ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Matika Love 131020

ohh really..tenkiu gile gile..ambil flying kiss ni.muahhhhh

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@mie

best..best..best ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@nora

terjah aje..tenkiu nora.ingat tak de org suke blog saya yang cikai ni

cik EPAL said... BALAS

wahhhh mekaseh. terharu terharu. awak suka baca blog saya. sobs sobs

Pinky Pixie said... BALAS

encik Ben, yt da selalu trjah. nk terjah blog laen pula la. hehe..

blog kamu pun best ok.

petisuara said... BALAS

ade 2 blog je i pnh bce..yg lain mmg kne bce la ni sbb da top 5 awk pilih kan

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@cik EPAL

nah cik epal saye bagi sekotak tisu..sape suruh ayat best kan saya dh suke.heheh

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Pinky Pixie

bgs..bgs..tenkiu sbb ckp blog saya ni best walaupun blog cikai

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@petisuara

u kene bace tau.best..best

maiMOONyet said... BALAS

terasa di hargai! oh! dear! hakhakhakhak xDDD




*serius! tersenyum macam orang gilo dah ni xDDD

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@maiMOONyet

ape la sgt ;D.jgn senyum lebih2 nanti lain pulak yg jadi..

ღ Sumomo-chan ღ said... BALAS

kenal tiga blog je :D

>cik epal
>ben ashaari
>mai pot pot

blog dowg mmg best :)
sempoi je tulis. ngee ngee

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@ღ Sumomo-chan ღ

best..best

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... BALAS

blog yg awk minta semuanye gempak2 kan..
hem ?

cik helena said... BALAS

kite suka baca belog awak :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... BALAS

salam
napa takde org suka blog saya

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

betull..betul..betull

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@cik helena

kite pon suke bace blog awak ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

tak mo sedih sedih..

hudahazwani said... BALAS

salam..jalan2 singgah d cni dari blog En Ben..slm perkenalan..slmt berblogging dan maju jaya...huda 4low blog neyh jugk ^^,
ade mser terluang, singgah la cni ^^,

http://hudahazwani.blogspot.com/

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@hudahazwani

ok..ok..saya akan singgah ;D

THE LEKAT LEKIT STORY said... BALAS

kamu terkena tag melekit. sila semak http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@THE LEKAT LEKIT STORY

alahai..tag tag ni la yg mls..bertimbun tak buat..anyway thanks

nurayunni said... BALAS

wah...semua blog hebat2!!!

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@nurayunni

betul ';D

Sophia Rani said... BALAS

blog ailyl mmg comeyl.. suka sgt... yg laen2 tu pon mantopp!! :)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

betul..betull.betull ;D

Anonymous said... BALAS

sy follower ailyl rozanna...blog dy mmg best! hehe..ok.tq..nyebok jap..:p

enyheartsdiamond said... BALAS

rozana itu cantik :)

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@enyheartsdiamond

betull..betull.

hamzah ian said... BALAS

blog gua tak best.. sob2..

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@hamzah ian

ala..ala..kau buruk la nangis..
blog kau pon best la..
best gile..aku je cume lambat sgt jumpe blog kau..kalau tak dh lame masuk senarai

wannurfazrini said... BALAS

blog ailyl besttt !

Anna Boleyn said... BALAS

yep yep blo ailyl and cik epal best. ben plak...seorg blogger yg sngt anna respect. suka tlg blogger baru. ada je idea kreatif dia kan. :)

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D