f

Wednesday, December 8, 2010

BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU


Mahu berada di bloglist blogger top lagi popular di dunia blogging ni..jom sertai berjemaah bersama saya di blog BEN ASHAARI..tak kan tak kenal kot..taiko dunia blog ni..untuk blogger beginner amat baik kalau korang join..boleh naik trafik..


syarat penyertaan yang begitu simple mimple
  1. Buat satu entri .. letak header blog BEN ASHAARI
  2. Tajuk " BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU "
  3. Pastekan url entri anda di blog BEN ASHAARI...
  4. Pastikan blog anda itu aktif selalu..
  5. Tarikh luput bloglist ini , sekurangnya 3-4 bulan dari sekarang ..



BAGI PEMINAT FANATIK PENYANYI KOREA DAPATKAN PROMOSI TERHEBAT DI SINI.DIJAMIN BERBALOI-BALOI

DiGi Youth K-POP Live

19 kate-kate kepoh:

ejulz said... BALAS

waaaa. otai ni.. heHe

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@ejulz

betull.betul..otai blog

cik ieyra said... BALAS

mak aih. mcm xikhlas letak blogroll smpai kena puja lam entri..menci tol. baik xyah.

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@cik ieyra

buakn macam tu la..bukan kena puji ponn..saya ckp ape yg benar je ;D

Enna Banana said... BALAS

awww.. abang ben! :)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... BALAS

hebat sgt ke blog dia tu..
sampai buat mcm tu..
hem ?
pelik pulak !

Ain Zulaikha said... BALAS

eh cik gallus, rajinnya join kan? saya dulu dah 2x join. huhu malas dah nak join lagi.

asfira aminuddin said... BALAS

rajinnya u join babe! ;)

Fakhrur Razi berkata said... BALAS

hohohoh
dpt jadi bloglist blog popular
kita punya blog pun dapat rasa sipi2 mnjadi popular juga xD

Tomato Gurl's Life said... BALAS

xpe rebut je peluang yg ade depan mata!

mie said... BALAS

wow!!
kpop live.. hahaaaa

nur said... BALAS

kalau nak ramai kawan best join situ kan..
ALL IN ONE

efa said... BALAS

good luck yerp :)

cik helena said... BALAS

HUHU GUD LUCK!

Amirrah Zawani said... BALAS

ramai gila blogger yg join..
i tak join lagii :)

kata kila said... BALAS

gud luck hun!

Puteri Iqa Izyan said... BALAS

tahniah cik gallus :D

miszlullaby said... BALAS

semoga dapat parking ye cik gallus =)

azzey said... BALAS

Cik Gallus Gallus: saya pun join segmen ni....

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D