f

Wednesday, December 15, 2010

Jom Kita Berkenalan

yippie yippie segmen oleh BEN ASHAARI sudah kembali lagi..mari sertai beramai ramai bagi menambah kenalan anda. SHARING IS CARING RIGHT??


tubuhnya blog tahun 2008..waktu aku tingkatan dua..so sekarang sudah nak masuk tiga tahun penubuhannya..tapi aku anggap baru dua bulan ditubuhkan sebabnya dua tahun sembilan tahun yang lalu blog aku dan aku sendiri belum matang..start je blogging balik selepas habis peperiksaan akhir tahun tingkatan 4..bayangkan la berapa lama tinggal,,ade jugak pernah publish tapi tu kadang copy and paste je..



Jumlah follower buat mase sekarang 254 orang



kalau blogwalking hanye sampai 200 tapi kadang tak jugak..dan kalau tak blogwalking tak sampai 100..sedihkan..tapi aku tak kesah..



sehari boleh buat 5 entri jugak..1 entri utama empat entri pasal contest,giveaways or luckydraw di second blog


buat mase sekarang aku makin tertarik dengan blog kak AIN ZULAIKHA yang comel ni..setiap kata kata sangat sangat best..blog dia tak payah cakap la comel jugak..



mood:sedih ;B

25 kate-kate kepoh:

Puteri Iqa Izyan said... BALAS

heee... keep it up dear. suke jugak ngn blog ain Z ;))

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Puteri Iqa Izyan

geng ;D

Syafiq Rosli said... BALAS

all da best..

JuanYuan said... BALAS

hyep :))

Ain Zulaikha said... BALAS

haiyooo patutlah kak ain tercakaq-cakaq dinding, gallus menyebut nama kak ain.. thanks gallus :) kak ain doakan gallus dapat jadi mcm Ben Ashaari satu hari nanti.. keep it up happy blogging :)

Cik Hasnah said... BALAS

BA kata ni lah penerbit filem 2 setengah alam tu~
kenapa setengah??? haha~

E.d.Y said... BALAS

good luck k

Mar said... BALAS

alahai mmg comel blog,...keep it up

~~ytazzizzaty~~ said... BALAS

g0od luck spm!!!

Cik Tom said... BALAS

wah buat blog dr form 2 lg..hebat2!

Ayin Masliza said... BALAS

yeayyyy.... datang sini.. jenguk sini.... follow siniii.... kalau sudi follow lah saya :)

mie said... BALAS

dari tingkatan 2...
bagus bagus...

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Syafiq Rosli

tenkiu ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@JuanYuan

hai ;B

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Ain Zulaikha

terima kasih kak ain..auww terharu tau

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Cik Hasnah


sape la penerbit tu

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@E.d.Y

tenkiu ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Mar

tuannya comel tak??hahaha

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@~~ytazzizzaty~~

tenkiu ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Cik Tom

yep..dah lama dh

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@Ayin Masliza

insyaallah saya follow ;D

Cik Gallus Gallus said... BALAS

@mie

tenkiu..tenkiu ;D

NURUL said... BALAS

all the best dik

mia said... BALAS

huwaa..da lame gak ek gallus berblogging..ehehe...tabik springg laaa

Mizz Dayana said... BALAS

selamat berblogging! :)

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D