f

Thursday, December 16, 2010

Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom




siapa yang tak kenal cik tom..baru lima bulan berblogging dah terkenal..tak macam aku..hampeh betul.Cik Tom nak buat review ni..jom sertai..klik je banner dekat atas..cepat cepat hanya 30 orang sahaja akan dipilih


aku paling suka tengok tutorial dan tips cik tom..banyak tutorial dan tips yang boleh membantu kita yang baru dan lama dalam dunia blog ini..tips yang paling aku suke yang ni sini.
aku jamin korang pon turut suka..ape lagi cepat tau ;D

5 kate-kate kepoh:

Myaby said... BALAS

cik tom tom bak

hihihih

shelliey said... BALAS

nak jugak bole?hihihi..sebok kan aku..ngee..

Ain Zulaikha said... BALAS

wah gallus join segmen rview :)

THE LEKAT LEKIT STORY said... BALAS

anda di tag

http://duniamelekitku.blogspot.com/2010/12/peace-contest-by-ezan-idma.html

Cik Tom said... BALAS

gallus tersenarai...sori br berkesempatan mai jenguk n3 ni..cik tom maybe akan mula awal bulan 1 ni program review..tp pe2 perubahan akan dimaklumkan dlm n3 cik tom nati ye..thanks join :)

Post a Comment

si cantek si handsome
thank you for ur comment.
nanti dtg lagi tau :D